У вівторок, 25 вересня, пасажир запорізької маршрутки побив водія прямо в салоні. Відеоролик з фрагментом інциденту опублікували в соціальних мережах.

На відео можна помітити, що маршрутка в момент побиття водія стоїть на місці. Величезний чоловік б'є кулаками водія, який сидить за кермом і намагається ухилитися від побоїв.

В результаті конфлікту через оплату проїзду водій маршрутного таксі Запоріжжя отримав множинні гематоми. Деякі пасажири просили викликати міліцію.

"Вчора на Університетській, пасажир побив водія 80-ї маршрутки. Конфлікт виник через оплати проїзду. У водія численні гематоми. Людей бити не можна!" – йдеться у коментарі до відео.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Деякі користувачі мережі припустили, що водій ніяк не обороняється, тому що має намір через суд витрусити з кривдника кругленьку суму. Однак більшість користувачів, як і пасажирів маршрутки, стали на бік водія маршрутки, який "нарвався" на неадекватного пасажира.

Про те, чи вирішив водій знімати побої і направляти справу до суду, на даний момент не відомо.

Однак все частіше кривдниками виступають не пасажири, а самі водії маршруток. Так, Черговий водій відзначився скандалом з пільговиками.

На цей раз у Дніпрі. Але в даному випадку маршрутник не скандалив з бійцями АТО або їх родичами, а зі звичайною бабусею, яка пред'явила пенсійне посвідчення на пільговий проїзд.

Сталося все це в дніпровській маршрутці №33, яка випливає на рейсі Мирне – Старомостовая площа. Літня жінка пред'явила водієві маршрутки пенсійне посвідчення, на що водій зреагував досить неадекватно, почавши кричати, що на нього почалася "атака пенсіонерів".

Втім, він все ж взяв льготницу і рух продовжилося. Проте водій ще 10 хвилин продовжував кричати на бабусю і звинувачувати її, що вона "порпається по місту", а не сидить удома.

Нагадаємо, черговий бик за кермом маршрутки влаштував цькування пенсіонерів. Водій всю дорогу кричав на льготницу в маршрутці.

Як повідомляв "Знай. ua", водій маршрутки закинувся колесами і з вітерцем прокатав жителів Кривого Рогу. Люди припустили, що водій маршрутки під наркотиками.

"Знай. ua" писав, що маршрутники витрясуть з киян останні гроші. У Києві анонсували подорожчання проїзду на ще одному маршруті.