На Київщині підліток обікрав пенсіонерку на дуже солідну суму. Малолітнього злочинця вже схопили правоохоронці.

Про це повідомляє "ВГороде".

Інцидент стався у вівторок, 25 вересня, під Києвом у селі Розаліївка Білоцерківського району.

Як повідомили представники Нацполіції Київської області, 12-річний хлопчик вкрав у 62-річної місцевої жительки гроші, оргтехніку та інші цінні речі на загальну суму близько 20 тисяч гривень. Копи з'ясували, що злочинцем був друг її сина.

Популярні новини зараз

Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні

Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру

Показати ще

підлітки

Наразі правоохоронці порушили справу за фактом крадіжки з ч. 3. ст. 185 КК України. Усе поцуплене поліція повернула постраждалій власниці. Зараз вирішується питання про притягнення батьків до адміністративної відповідальності через неналежне виховання дитини.

Дивіться: Пограбування століття у Львові

Додамо, подібна ситуація сталась у Києві. Грабіжники посеред людної вулиці обікрали перехожого, витягнувши у нього барстеку з цінними документами. Інцидент потрапив на камеру. Син постраждалого звернувся до киян з проханням допомогти розшукати негідників.

Нагадаємо, 6 вересня у Києві затримали чоловіка, який вкрав у молодого хлопця сумку з грошима. Серед викраденого виявии 60 тисяч гривень та документи. Злочинця спіймали та передали правоохоронцям.

Як повідомляв портал Знай.ua,у різних регіонах України почастішали випадки крадіжки гаджетів. При цьому за багатьма з цих злочинів стоїть банда з кількох людей, які крадуть смартфони і планшети прямо з прилавків.

Також Знай.ua писав про те, що у Калузькій області (Росія) затримали чотирьох громадян з країн ближнього зарубіжжя, які пограбували продовольчий магазин. За інформацією МВС їм від 19 до 26 років. Юні злочинці встигли (що дивно) зробити не одне пограбування.