На станції Одеса-Застава 1 три підлітка з Одеси влаштували небезпечну гру на даху вагона, що призвело до трагедії. Таку інформацію повідомляють "Факти".

"Діти залізли на потяг у момент його відправлення, - розповідають в "Укрзалізниці". - Двоє з них вчасно зіскочили з нього, а ось третього хлопчика вдарило струмом. Тільки коли поїзд приїхав на станцію Одеса-Порт, тіло загиблого одинадцятирічного хлопчика знайшов черговий по переїзду".

Як з'ясувалося, електричний розряд склав 27,5 тисячі вольт.

У залізничному відомстві розповіли, що в цьому році травмованими на залізниці були 433 людини, 256 з них померли. А через ураження електричним струмом, травми отримали 25 осіб, 13 з них загинули. У числі постраждалих десять дітей віком від 16 років, четверо померли.

Популярні новини зараз

Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Показати ще

Раніше стало відомо, що невідомі в балаклаві у Дніпропетровській області на 20 хвилин затримали потяг для того, щоб прикрасити вагони графіті. Зупинили приміську електричку з допомогою гальмівного крана. Відзначається, що молоді люди влаштували першоквітневий розіграш і розмальованими опинилися шість вагонів.

Пригода сталася на шляху прямування електрички з Дніпро до Баловки. Співробітники залізниці повідомляють, що молодих людей було кілька. Про правопорушення відразу ж було повідомлено правоохоронців.

Нагадаємо, також стало відомо, що на вересень "Укрзалізниця" призначила ще один потяг на популярний маршрут. Призначити ще один склад довелося через підвищений попит. Так, зазначається, що потяг сполученням "Харків-Ужгород" буде проходити через три десятки станцій. Між кінцевими станціями поїзд буде знаходитися приблизно 12 годин. З Харкова до Ужгорода він відправиться 8, 12, 15 вересня, а назад поїде 10, 13 і 17 вересня.

Раніше Мустафа Найєм озвучив жахливу статистику по Одесі.

Також Знай.UA розповідав, що гра-вбивця МОМО змусила зістрибнути з даху ще двох українських дітей.

Крім цього, Знай.UA повідомляв, що в Калининграді гра на рейках призвела до тяжкого стану підлітка. Страшне відео потрапило в мережу.