Одеська поліція розслідує напад на відомого активіста Олега Михайлика, якого розстріляли ввечері, 22 вересня. Так, в силовому відомстві вже розкрили основні версії, за якими ведуть слідчі дії.

Радник начальника головного управління Національної поліції в Одеській області Руслан Форостяк повідомив, що слідчі розглядають всі версії замаху на одеського активіста Олега Михайлика.

Олег Михайлик

"Розглядаються всі версії замаху, починаючи від побутової і закінчуючи його громадською діяльністю. Поліція порушила статтю про умисне вбивство і продовжує необхідні слідчі дії", - поінформував він.

У прес-службі поліції також повідомили, що копи вже опитали рідних, друзів і однодумців потерпілого, а також усіх можливих очевидців нападу, і "зібрали великий обсяг інформації".

Популярні новини зараз

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Олег Михайлик

Як повідомлялося раніше, увечері, 22 вересня, невідомі розстріляли Олега Михайлика. Він отримав поранення плеча та грудної клітини, втратив багато крові. Кулі з тіла поки не дістали, лікарі чекають, поки стан активіста стабілізується. Поліція надала Михайлику охорону.

"Сьогодні ввечері (22 вересня, - ред.) невідомі стріляли в одеського громадського активіста Олега Михайлика. Зараз потерпілий знаходиться в Єврейській лікарні, йому роблять операцію", - розповіла дружина потерпілого.

Олег Михайлик

Зазначимо, що Олег Михайлик, який став жертвою нападу, раніше неодноразово виступав проти муніципальної адміністрації Одеси. Колега активіста Олександр Солонтай на своїй сторінці в Facebook розповів, що стан Михайлика критичний. За словами радника керівника ГУ Нацполіції в Одеській області Руслана Форостяка, сам потерпілий звернувся за допомогою до співробітників поліції.

Нагадаємо, одеський активіст Олег Михайлик прийшов до тями.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що у Польщі спалили авто українського активіста.

Також портал "Знай.uа" писав, що відому волонтерку побили прямо у неї вдома.