Одесу струсонуd вибух. Інцидент стався у Малиновському районі міста в неділю, 23 вересня.

Про це розповіли представники Нацполіції.

Що саме сталось та хто може бути причетний до даного інциденту наразі невідомо. Правоохоронці працюють на місці подій та встановлюють усі деталі.

До них також приєдналися вибухотехніки та працівники швидкої допомоги.

пожежники

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

"Поліція встановлює обставини вибуху в Малиновському районі. Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група Хмельницького відділення поліції і фахівці-вибухотехніки", – зазначено в повідомленні.

Додамо, у Донецьку поблизу магазина прогримів вибух. В мережу потрапило відео з місця трагедії. зазначається, що інцидент стався біля входу в хлібний магазин в мікрорайоні Текстильник. Вибух був такої сили, що зруйнував торгову точку, залишивши за собою руїни. Постраждав продавець, його госпіталізували з сильними оа=піками та іншими травмами.

Нагадаємо, потужний виух прогримів у дворі депутата серед ночі, 22 вересня. За попередніми даними, невідомий кинув гранату на територію приватного будинку, який належить депутату Виноградівської міської ради Закарпатської області Елісі Сідей.

Як раніше повідомляв Знай.ua, в українській столиці горять Русанівські сади. За інформацією спецслужб в лісопарковій зоні біля річки Десенка спалахнуло сміттєзвалище. Їдкий дим накрив цілий район.

Раніше портал Знай.ua писав, що 18 вересня, в Ужгороді відбулася пожежа у багатоповерхівці на вул. Минайській. В будинку горіла одна з квартир на восьмому поверсі. Відомо, що рятувальника не вдалося усіх врятувати.