У зоні бойових дій на Донбасі протягом поточної доби путінські терористи 5 разів порушили режим тиші, застосовуючи міномети, кулемети і гранатомети. Про це повідомили в прес-центрі операції Об'єднаних сил на сторінці в Facebook.

Так, за даними штабу ООС, протягом дня, з 7 години ранку до 18 години вечора російські окупаційні війська 5 разів порушили режим припинення вогню. У тому числі – із застосуванням озброєння, забороненого мінського угодами.

"Вдень противник відкрив прицільний вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по позиціях Об'єднаних сил в районі населених пунктів Кримське і Широкіно. А опорні пункти наших військ поблизу Лебединського ворог обстріляв також з мінометів 82-го калібру", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що у разі загрози життю військовослужбовців командири приймали рішення на здійснення вогневого впливу на противника, змушуючи його припинити обстріл. Втрат серед військовослужбовців збройних сил протягом поточної доби не допущено. Ситуація в районі проведення операції залишається під контролем Об'єднаних сил.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Раніше повідомлялося, що ЗСУ порадували новим озброєнням. У мережі з'явилася інформація про те, що 20 вересня в Києві на воду був запущений ще один десантно-штурмової катер проекту "Кентавр". Як розповів перший заступник командувача Військово-Морських Сил ЗС України контр-адмірал Андрій Тарасов, "Кентавр" – це вже другий проект вітчизняних катерів, який був розроблений і побудований саме незалежною Україною. Цей катер почав серію таких бойових одиниць, ми вже маємо два спущених на воду катери і очікуємо продовження”.

Нагадаємо, українські захисники вдарили по окупантах з шаленою силою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що ЗСУ відправили ще двох терористів до Захарченка.

Також портал "Знай.uа" писав, що влучний постріл українського бійця відправив путінського щура на той світ.