У Приморському районі Маріуполя у маршрутного таксі відвалилося колесо під час руху. У момент аварії по тротуару йшли дві дівчинки, одна з яких в результаті цього травмувалася.

Цю інформацію повідомили в прес-службі патрульної поліції Донецької області, передає УНН.

В результаті дитину 2008 року народження було госпіталізовано в обласну лікарню.

"Родичі дівчинки, яка прийшла заплакана додому і розповіла про все, повідомили поліції та лікарям. В результаті дитину 2008 року народження госпіталізували в обласну лікарню, а патрульні почали розшук водія маршрутки" йдеться в повідомленні

Популярні новини зараз

З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК

Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

Поліції вдалося знайти водія маршрутного таксі. Ним виявився 59-річний місцевий чоловік.

У звіті патрульної поліції Донецької області кажуть, що чоловік запропонував дівчинці допомогу, але вона відмовилася.

"За словами водія, він одразу кинувся на допомогу дитині, проте дівчинка заявила, що піде додому і допомоги не потребує. Тому він вирішив не повідомляти медикам і в поліцію про те, що трапилося і поїхав на СТО" йдеться в повідомленні

Водій не заперечував свєї причетності до травмування дитини. Дані за цим фактом внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань.

Нагадаємо, в українській столиці сталося масштабна дорожньо-транспортна пригода за участю п'яти автомобілів. Аварія сталася на вулиці Антоновича. В результаті інциденту одного з водіїв терміново госпіталізували. Про це повідомили у відділі комунікації київської поліції.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", увечері в неділю, 16 вересня, київський водій таксі не впорався з керуванням і на швидкості протаранив зупинку громадського транспорту, на якій стояли люди. Про це повідомляється на сторінці "Київ Оперативний" у Facebook.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що черговий водій відзначився скандалом з пільговиками. Цього разу в Дніпрі. Але в даному випадку маршрутник не скандалив з бійцями АТО або їхніми родичами, а зі звичайною бабусею, яка пред'явила пенсійне посвідчення на пільговий проїзд.