Вночі на неділю, 16 вересня, в Москві померла режисер документального кіно і телебачення, поет Ірина Бессарабова. Про це повідомив член комісії неігрового кіно Союзу кінематографістів РФ Сергій Мірошниченко.

"Мені зателефонували близькі Ірини Юріївни і сказали, що вчора вночі вона померла. Для мене ця звістка стала несподіваною", - розповів документаліст.

Він не уточнив причини смерті режисера. На даний момент не повідомляється місце та час прощання.

Мірошниченко розповів, що в останні роки він багато працював з Бессарабової і знав, що вона хворіє. Однак смерть жінки на 58-му році життя стала для нього справжнім потрясінням.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Пізніше сумну новину підтвердив кінознавець Андрій Шемякін. Він зізнався, що звістка про смерть кінематографіста його просто вразила.

Ірина Бессарабова — автор фільмів "Червоні вітрила Василя Ланового", "Свобода по-російськи", а також картини про роботу режисера Андрія Смирнова. Закінчила відділення режисури Вдіку, член союзу кінематографістів Росії.

Раніше стало відомо, що На 68-му році життя не стало відомого актора і режисера, зірки таких популярних фільмів, як "Панове товариші" і "Шукаю людину" Михайла Асафова.

Про це повідомили його колеги на сайті Володимирського академічного театру драми.

Нагадаємо, померла зірка фільму "Панове-товарищі". Прощання з актором відбудеться у Володимирському театрі драми в понеділок, 17 вересня.

Як повідомляв "Знай. ua", улюблениця Табакова розповіла, як він вмирав. Вдова актора розповіла, що перебувала в реанімації 103 дні.

"Знай. ua" писав про 18 років після вбивства Гонгадзе: зникнення журналіста спричинило за собою десятки смертей. Найгучніша справа за роки Незалежності.