На пляжі в Греції обвалилася скеля. Внаслідок даної події потерпілими стали сім осіб. Серед них – туристка з Чехії та її двоє дітей.


Хвиля від уламка перевернула кілька маленьких човнів. Обвал стався на Навайо – одному з найвідоміших серед туристів місць на Іонічних островах.
Рятувальники перевіряють затоку, щоб зрозуміти, що під скелею точно немає відпочивальників.


Раніше стало відомо, що в Італії обвалився міст. Стало відомо, що постраждали люди. Пара, яка постраждала під час інциденту, змогла вижити після падіння з 80 метрів, рятувальники витягли їх з-під завалів. Відомо, що подія трапилася близько італійського міста Генуя, по якому проходить автомагістраль. Десятки автомобілів потрапили під обвал. Серед постраждалих були і мешканці України. Українка Наталія Єліна, яка постраждала разом зі своїм чоловіком, знаходиться у важкому стані і втратила пам'ять. З парою на даний момент проводять роботу психологи. Як з'ясувалося, пара їхала на відпочинок до Ніцци.


Знай.UA публікував фото з соціальних мереж, на яких показано жахливий стан головних пляжів російської глибинки. Так, у Краснодарському краї серед гір сміття, водоростей і недопалків лежать на килимках відпочиваючі. Користувачі соцмереж були шоковані умовами відпочинку. Багатьом спочатку здалося, що це фотошоп. Однак, пізніше з'ясувалося, що це реальні кадри. Відзначено, що фотографії нагадують крах корабля після аварії: ціпки, колоди і тіла людей.


Раніше Знай.UA писав про те, що стало відомо, які пляжі в Україні найбільш небезпечні. Так, купатися заборонено на 164 українських пляжах. Відзначається, що крім поганого сервісу на курортах, існує реальна небезпека здоров'ю після купання в ряді водойм. У МОЗ повідомили, що найнебезпечніші пляжі в Затоці, Чорноморську і Маріуполі.

Популярні новини зараз

Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні

Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять

Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Показати ще