У Києві три місяці як пропала дівчина, друзі та знайомі просять допомогти у пошуках. Надія на поліцію примарна. Поки йдуть пошуки зниклої її майно «київські шакали» встигли незаконно оформити на невідомих людей, повідомляє телеграм-канал "Х*йовый Київ".

Фейсбук допоможи!!! Максимальний репост!!! Пропала людина!!! Друзі, пропала без вести наша подруга, це моя однокласниця Інна Макарович!!! Пропала близько трьох місяців тому!.. За цей час шахраї незаконно привласнили її майно (дві квартири в Києві) і переоформили право власності!!!((( Ми доклали всі зусилля в пошуку Інни, але поки все безрезультно.., тому звертаємося до вас,в надії знайти її!!! Якщо кому-небудь щось відомо про місце знаходження Інни або раптом хтось володіє якою-небудь інформацією про її пересуванні останнім часом, будь ласка повідомте чи зв'яжіться зі мною у будь-якій зручній мережі!!!..Спасибі за увагу! Бережіть себе!!!

Раніше повідомлялося, що 2 вересня вночі у Київі, за адресою Радунська,38 вбили чоловіка. Вбивство сталося в квартирі на 9 поверсі. Про це стало відомо з повідомлення "Інформатор".За попередньою інформацією, патрульним надійшов дзвінок від жінки про те, що її син пішов гуляти з собакою і зник.
Вона назвала можливі адреси, де міг перебувати чоловік. При відпрацюванні району в квартирі за адресою Радунська, 38 на дев'ятому поверсі почули шум і крики про допомогу.
Відомо, що чоловік, який знаходився за дверима, спілкувався з патрульними і просив допомоги, але двері не відчиняв. В ході діалогу вдалося умовити відкрити двері в квартиру. Коли правоохоронці зайшли всередину, то побачили, що у всіх кімнатах все розбито, побутова техніка та скла були потрощені на шматки.

Нагадаємо, Києві зникла неповнолітня дівчина.

Популярні новини зараз

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще


Як повідомляв портал "Знай.uа", що у Києві люди в формі напали на будинок відомої телеведучої.


"Знай.uа" писав, що киян тероризує небезпечний маніяк .