Така інформація стала відома від прес-служби Нацполіції.


У ході бійки, участь в якій взяли кілька десятків людей, застосовували травматичну зброю і газовий балончик. У ході бійки постраждалими стали сім осіб – шість чоловіків і співробітник районної поліції. Всі вони були направлені в місцеву лікарню для надання допомоги.


За попередніми даними стало відомо, що група невідомих у балаклавах хотіла проникнути на територію місцевого елеватора, де зіткнулася з жителями районного центру.


Відеозапис з місця події і деталі того, що сталося опублікував у своєму профілі на Фейсбук блогер Данило Яковлєв.


"Рейдери в Харківській області знахабніли настільки, що почали стріляти по людях без зброї! Є поранені! Поліція і спецназ, виключаючи лише кілька людей, просто стояли осторонь і стежили за подіями. Рейдерське захоплення ФГ "Суворого О. Ф." вже окроплене кров'ю мирних людей. Ті, хто використовував зброю, їх господарі, ті, хто "кришував" захоплення, повинні понести покарання! Як і ті представники держорганів, через бездіяльність яких трапляються подібні речі. Адже кровопролиття можна було уникнути, якби правоохоронці вчасно відреагували на заяви потерпілих від дій рейдерів", - повідомив він.

Популярні новини зараз

Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень

Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою

Показати ще


Нагадаємо, що раніше у Харкові в мерії відбулася перестрілка. 22 серпня пройшла траурна панахида по старшому лейтенанту патрульної поліції Дмитру Кирієнко, який загинув після обстрілу під стінами Харківської міськради. Як стало відомо, подія сталася близько 00:37. Поліцейський помер у лікарні.


Раніше Знай.UA писав про те, що неадекватний чоловік почав серед білого дня перестрілку в Одесі. Як стало відомо, в ході злочину постраждав 45-річний чоловік. За останньою інформацією, невідомий підбіг до припаркованого автомобілю і вистрілив з травматичної зброї.


Також Знай.UA писав про те, що у США поліцейські застрелили актрису Ванессу Маркес. Жінка погрожувала зброєю правоохоронцям, ті відкрили вогонь, але пізніше виявилося, що зброя в руках зірки була іграшковою.