В Одесі під днищем автомобіля декана Міжнародного гуманітарного університету виявили саморобний вибуховий пристрій. Як повідомило джерело "Обозревателя", пристрій було встановлено на автомобіль Audi Q5, припаркований на Фонтанській дорозі.

Страшну знахідку виявив водій. На місце приїхали правоохоронці та вибухотехніки, які знешкодили саморобний вибуховий пристрій. За попередніми даними, потужність вибухового механізму була еквівалентна 475 грамам тротилу. Також інсайдер уточнив, що автомобіль належить особисто декану вишу.

Раніше повідомлялося, що бандити підірвали популярний ресторан в Івано-Франківській області. Місцева поліція зловила і затримала п'ятьох підозрюваних, які підірвали ресторан. Як стало відомо від прес-служби обласної поліції, трагедія сталася напередодні, в ніч на 6 вересня. Злочинці підірвали невідому речовину, яка сильно пошкодила будівлю ресторану.

Поліцейські витратили на пошуки підривників близько дев'яти годин. Як стало відомо пізніше, злочинці проживають в Івано-Франківській та Закарпатській областях. Затриманим від 23 до 60 років.

Популярні новини зараз

Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити

Обійдемося без гарячих бутербродів: українцям доведеться по-новому платити за сир

Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

Показати ще

Ми також писали про вибух у Кривому Розі. В одній із багатоповерхівок стався вибух. Двір заполонили люди і карети «швидкої допомоги». Дві людини постраждали і були відправлені до лікарні, про стан їх здоров'я інформація не надходила. Так само невідомо, чи є загиблі. На місці події працювали рятувальники. Як стало відомо, причиною аварії був вибух побутового газу, від якого здригнувся весь будинок. На деяких поверхах вилетіли шибки. Квартира, в якій сталася аварія, залишилася без дверей.

Нагадаємо, під час вибуху в ресторані "Сепар" був поранений міністр "доходів і зборів ДНР" Олександр Тимофєєв, найближчий соратник глави бойовиків Захарченка на прізвисько Ташкент.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що в дім українського депутата кинули гранату.

Також "Знай.uа" писав, що в Чорному морі пролунав страшний вибух.