У четвер ввечері, 6 вересня в Оболонському районі Києва на вулиці Мате Залки невідомий в масках викрали двох школярок: дівчата відбивалися і кликали на допомогу, але їх швидко посадили в машину і відвезли в невідомому напрямку.

Як повідомляє портал Рoliteka, це сталося біля будинку №1 / 12 близько 9 вечора. Чоловік, який став свідком інциденту, розповів, що група людей в чорних масках заштовхала двох дівчаток в автомобіль. Незважаючи на те, що навколо було багато людей, допомогти їм ніхто просто не встиг, настільки все швидко відбулося.

Очевидець тут же викликав правоохоронців, ті в свою чергу оголосили план "Перехоплення" в Києві: всі відомості, які вдалося дізнатися про викрадачів, розіслали по всім постам. Поліція вже встановила ім'я власника машини і зараз займається її пошуком. Свідкові, на щастя, вдалося запам'ятати номер авто: це Audi c держномером АІ 5511НВ.

Копи порушили кримінальну справу за статтею "Викрадення людини".

Викрадення дитини

У неділю, 2 вересня, в одному з київських районів невідомі викрали дитину, на вигляд йому близько 4-5 років. Зловмисники просто вирвали його з рук батьків, посадили в машину і відвезли в невідомому напрямку.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Поліція повідомляє, що малюка відвезли на автомобілі Skoda, номерні знаки СВ 0601 або 0106.

Крім того, варто додати, що співробітники Куп'янської відділу поліції зловили небезпечного педофіла. В даний момент з 9-річною дитиною працюють психологи та лікарі. Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-служби ГУНПУ в Харківській області.

Нагадаємо, студенти Київського політеху у ніч на 2 вересня залишили після себе гори сміття у місцевому парку.

Як повідомляв Знай.ua, 1 вересня понад 300 пасажирів вже півдня чекають на свій рейс до Туреччини в аеропорту Бориспіль.

Також Знай.ua писав про те, що Сарненський районний суд Рівненської області 30 серпня 2018 року виніс постанову, що забороняє Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення (КРРТ) вчиняти будь-які дії, пов'язані з припиненням використання технології аналогового телебачення.