Момент аварії приватного вертольота на Трухановому острові в Києві потрапив на відео.

Відповідний ролик опублікував в мережі очевидець, який, найімовірніше, знімав аварію з вертолітної бази в Гідропарку.

У Києві розбився вертоліт

На відео можна розгледіти, як вертоліт на якусь мить застигає в повітрі, а потім різко падає вниз, ховаючись у гущавині дерев.

Нагадаємо, що в четвер, 6 вересня, у Києві, на Трухановому острові розбився вертоліт, що належить ПАТ Миронівський хлібопродукт, який вилетів з бази, розташованої в Гідропарку.

Популярні новини зараз

З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися

Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями

Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Розбився вертоліт

"На місце події одразу направили наряди поліції, рятувальників і лікарів. Слідчо-оперативна група проводить огляд місця події. В результаті падіння двоє осіб отримали тілесні ушкодження, їх госпіталізували. Інформація про стан їх здоров'я‘я уточнюється. Попередньо відомо, що вертоліт цивільний і належить приватній фірмі. Поліцейські встановлюють обставини події, спілкуються зі свідками і очевидцями. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження", - йдеться у коментарі до фото.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", Тольятті (Росія) сталася масштабна пожежа: вогонь охопив завод з виробництва хімічних речовин. Площа пожежі склала 200 квадратних метрів. За словами очевидців, загинули двоє монтажників, які проводили вогневі роботи. Точну причину в місцевому МНС не називають.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що в Афганістані розбився вертоліт Мі-8, на його борту було троє членів екіпажу (всі українці) і десять афганських військових.