На вулиці Хрещатик у Києві стався кричущий випадок. У четвер, 6 вересня, натовп підлітків напав на представників ЛГБТ. Одного з хлопців тричі вдарили ножем у груди. Про це повідомляє Інформатор. Напад сталося близько 05:30.

За словами постраждалих представників ЛГБТ, вони відпочивали на лавці після відвідування нічного клубу. В цей час до них підійшли кілька підлітків, хлопців і дівчат.

Молоді люди почали агресивно коментувати одяг і зовнішність молодих людей і всіляко ображати їх, роблячи акцент на нетрадиційну орієнтацію компанії. Незабаром між обома компаніями зав'язалася бійка, в результаті якої підлітки дістали ніж і три рази жорстоко вдарили одного з геїв в область серця.

Популярні новини зараз

Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку

Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни

Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Показати ще

Але і на цьому натовп розлючених підлітків не зупинився, вони відібрали у потерпілого мобільний телефон і почали розпивати спиртні напої на лавочці неподалік від місця події. Наряд поліції, яка прибула за викликом не склало труднощів знайти зловмисників. Побачивши копів, підлітки почали викидати всі речові докази. Один ніж вони викинули в клумбу, другий — в урну поруч з лавкою, а вкрадений телефон — в кущі.

Правоохоронці одягли на хлопців наручники і почали чекати слідчо-оперативну групу. В цей час супутниці молодих людей влаштували істерику, матюкалися і вели себе неадекватно. А хлопці кричали, що вони ні в чому не винні і нікого не чіпали. Прибулі на місце події слідчі провели поверхневий огляд підлітків на наявність у них ножів та іншої зброї, після чого забрали хлопців у відділення поліції.

На місці працювали шість екіпажів патрульної поліції, СОГ і медики. Молодика, якого вдарили ножем, забрала швидка допомога. Про його стан поки не відомо.

Нагадаємо також, якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації або аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь або підпал, повідомте про це 101, 102 і 103.

Нагадаємо, 1 вересня, в Києві студент КПІ розбився на смерть. У поліції прокоментували трагедію.

Як повідомляв портал "Знай.uа", правооохранители розшукують злочинця, який в ніч на 2 вересня зґвалтував дівчину. Напад стався в одному з дворів на бульварі Шевченка.

"Знай.uа" писав, правоохоронці Києва розслідують вбивство чоловіка в підземному переході в Голосіївському районі.