У ніч на вівторок, 4 вересня, в Харкові на бульварі Жасминова підірвали 30-річного чоловіка, в результаті чого він отримав осколкове поранення.

Про це повідомляє прес-служба поліції Харківської області, публікуючи фото.

"4 вересня близько 1:50 на бульварі Жасмінова у одного з будинків невідомий кинув вибуховий предмет", - йдеться в повідомленні.

Уточнюється, що в результаті НП, в міську клінічну лікарню швидкої і невідкладної медичної допомоги доставили 30-річного чоловіка з осколковим пораненням. Лікарі оцінюють його стан здоров'я як задовільний.

Популярні новини зараз

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

На місці НП правоохоронці з'ясували, що стався вибух саморобного вибухового пристрою. Незабаром поліція затримала чоловіка, якого підозрюють у скоєнні вибуху. Ним виявився 33-річний уродженець Луганської області.

Разом з тим варто відзначити, що у четвер, 2 серпня, в місті Кам'янське (Дніпропетровська область) сталася страшна НП: мікроавтобус Volkswagen Transporter T4, за кермом якого перебував депутат міськради Віталій Чернявський, загорівся просто на ходу.

Очевидці розповіли, що перед пожежею було чути гучний хлопок, дуже схожий на вибух, після чого у вікнах поруч розташованих будинків повилітали шибки.

Чернявський встиг вискочити з салону, завдяки чому і залишився живий. Зараз він знаходиться в лікарні з важкими травмами. Першу медичну допомогу йому надали перехожі, поки чекали приїзду швидкої.

Крім того варто відзначити, що у Броварах, що на Київщині, звичайний на вигляд будинок перетворився на в'язницю для працездатних і цілком здорових людей. Саме там викрили страшне місце, де утримували проти їх волі десятки ні в чому невинних українців.

Про це на своїй сторінці у Facebook розповіла уповноважена президента України з прав людини Людмила Денисова.

"Сьогодні мені повідомили про те, що в приватному будинку у Броварах утримують людей проти їхньої волі, з'ясували, що це - приватний реабілітаційний центр "Хочу жити". Тут перебуває 21 дієздатна особа з нарко- та алко- залежністю та з розладами психіки. Під час конфіденційного спілкування 12-ро з них повідомили про бажання залишити заклад. Також вони розповіли, що потрапили до "центру" проти волі, більшість з них була поміщена сюди за ініціативою родичів. Втім немає жодних рішень судових органів, медичних закладів і згоди самих осіб на утримання їх тут. Також пацієнти закладу повідомили про вживання ними невідомих медичних препаратів, які подавляли їх волю", - пояснила Денисова.

Вибух на Жасміновому бульварі у Харкові

Нагадаємо, п'яний киянин розтрощив 7 авто та й пішов спатоньки.

Як повідомляв "Знай.ua", вибух в італійському аеропорту: кадри з місця ДТП у Болоньї.

Також "Знай.ua" писав, що в Україну летять тіла, загиблих у Афганістані пілотів.