1 вересня автомобіль Range Rover в Козелецькому районі Чернігівської області злетів у кювет.

Цю інформацію повідомляє "Чернігів оперативний".

В результаті автомобільної аварії загинув один чоловік.

У повідомленні говориться, що автомобіль рухався зі швидкістю близько 200 км/год. Під час руху водій не впорався з керуванням та виїхав за межі проїзної частини, після чого врізався в дерево.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Поліція відкрила кримінальне провадження за ст. 286 ч. 2 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху). Санкція статті передбачає до восьми років в'язниці.

В Україні відбулися і інші ДТП 1 вересня.

Так, в Яворівському районі Львівської області, недалеко від села Терновиця сталося зіткнення легкових автомобилей Opel і Volkswagen. Постраждали четверо дітей віком від 6 до 13 років і 35-річна жінка. Всі вони були госпіталізовані.

Також дорожньо-транспортна пригода з дітьми потрясла Сумську область. Під час руху легкового автомобіля Fiat Doblo лопнули два правих колеса, після чого машина перекинулася. На момент аварії в салоні автомобіля, крім 64-річного водія, перебувала 38-річна жінка і двоє 8-річних дітей.

Нагадаємо, що у вівторок, 28 серпня, на 292-му кілометрі автотраси Київ—Одеса сталося смертельне ДТП: на пішохідному переході під колесами автомобіля загинула 28-річна дівчина.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", чотири транспортні засоби зіткнулися біля міста Здолбунів, що в Рівненській області, на автодорозі "Городище-Рівне-Старокостянтинів". Три людини отримали травми в результаті аварії, що сталася 29 серпня на вулиці Коперника у Здолбунові (Рівненська область).

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що апеляційний суд міста Києва прийняв рішення про відвід одного з суддів у справі Кирила Островського, який на автомобілі Hummer збив 10-річну дівчинку.