Голова Донецької самопроголошеної республіки Олександр Захарченко загинув у результаті вибуху в Донецьку. Про це пишуть російські ЗМІ.

Терорист загинув в результаті вибуху в ресторані "Сепар" на бульварі Пушкіна.

Крім того, був поранений міністр доходів і зборів ДНР Олександр Тимофєєв, найближчий соратник глави бойовиків Захарченка на прізвисько Ташкент. Зараз на місці НП працюють оперативники і група рятувальників. Частина центру Донецька перекрита.

Правоохоронці ДНР затримали підозрюваних у замаху на главу республіки.

Популярні новини зараз

З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК

Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Показати ще

"Затримано кілька людей, українські диверсанти і пов'язані з ними особи, які підозрюються в причетності до замаху на главу республіки", — пишуть російські ЗМІ. Затримання відбулося на проспекті Богдана Хмельницького, рух по
вулиці при цьому було перекрито.

Раніше повідомлялося, голова Донецької народної республіки Олександр Захарченко став жертвою вибуху, що прогримів в ресторані "Сепаратист" поблизу його резиденції.

Він помер від отриманих поранень у лікарні, повідомляють ЗМІ. Інформацію підтверджує ТАСС з посиланням на джерело в силових структурах.

Згідно з даними Донецького агентства новин, вибух прогримів в ресторані "Сепар". Незабаром після вибуху на місце прибули численні машини екстрених служб.

Як повідомив депутат народної ради ДНР Владислав Бриг, в результаті вибуху загинула одна людина, троє постраждали. "Вибух у кафе "Сепаратист" на Пушкіна", - додав він. Як уточнюють ЗМІ, місце вибуху розташоване недалеко від резиденції глави ДНР. За даними ЗМІ, вибухівка була закладена в машину.

Нагадаємо, окупанти на Донбасі щомісяця втрачають "відомих командирів", таких як загиблі "Гіві" та "Моторола".

Цю інформацію повідомив ватажок бойовиків "ДНР" Олександр Захарченко.

"Насправді у нас кожен місяць гинуть хлопці, теж відомі командири, просто вони менше спілкувалися з журналістами", заявив Захарченко.

Так, в ефірі передачі з головним кремлівським пропагандистом Володимиром Соловйовим Захарченко спробував максимально стисло та зі змістом пояснити, як він оцінює перспективу сісти з президентом за стіл переговорів. Але що-то як завжди пішло не так. Коротко вийшло, а от з вмістом біда.

Нагадаємо, надія є: українця вирвали з полону путінських бойовиків.

Як повідомляв Знай.ua, гірше параної: донецькі бойовики лінчували свого головоріза.

Также Знай.ua писав, війна на Донбасі: український військовий вразив своїм талантом.