В одній із недавніх розмов у підкасті українська військовослужбовиця різко висловилася про тих, хто скаржиться на відключення електрики. Зараз в Україні ситуація непроста, і сильна спека лише посилює становище, особливо коли немає можливості увімкнути вентилятор чи кондиціонер.

Багато українців розуміють, що це відбувається через те, що Росія зруйнувала багато енергетичних об'єктів. Але, на думку військової, це все "ниття про побутові незручності", і воно не повинно затьмарювати факт, що в країні йде війна.

Люди сидять без світла. Фото: youtube

"Що мене дійсно тригерить в цивільному житті, це люди, які взагалі дупля не відбивають, що у них є війна. Оцей, бл**ь, пі***ож: "А як же ж ми без кондиціонерів?" І ти думаєш – війна, який кондиціонер? Накрийся мокрою простинкою і не жалійся тут", – каже дівчина.

Далі вона продовжила:

Популярні новини зараз

Росія готує нові удари: окупанти прагнуть змусити українців жити у страху щодня

Медики з'ясували, що мастурбація покращує якість сну

"Вони для мене - сцикуни": прикордонник, так ненавидить "ухилянтів", що купив собі квартиру та будинок

Готуйте мішки для грошей та відкривайте валютні рахунки: на кого із знаків Зодіаку зваляться шалені гроші ще до кінця року

Показати ще

"Це прям неможливо – цей пі***ож на побутовий дискомфорт. В країні війна, все дуже погано, реальна кількість розбомблених наших потужностей по виробленню електроенергії – гігантська. Як ми досі не варимо хавку на дровах – це Господнє чудо... Я щиро співчуваю, але правда у тому, що у нас війна."

Багато українців негативно сприйняли її слова. Адже, незважаючи на труднощі, вони продовжують працювати, платити податки, жертвувати гроші на армію та підтримувати державу у боротьбі. І вони вважають, що мають право скаржитися на спеку та відсутність світла по 18 годин на день.

Коментар до відео / фото: скриншот Х

Коментар до відео / фото: скриншот Х

Нагадаємо, "Воювати буде кожна мр*зь": колишній чернець розповів, що війна триватиме роки, не місяці

Раніше ми писали про те, що мер Харкова благає уряд надати місту ППО: "Ми самі на нулі"

Крім того, Знай.ua повідомляв, що світло – це ваші проблеми: міністр освіти змусив університети платити зі своєї кишені