Жителька Львова Оксана Когут поділилася жахливою історією свого сина Максима, який 7 липня став жертвою жорстокого нападу. Винуватець – Вадим Сокирко, 56-річний житель Івано-Франківської області, який здійснив три постріли у потилицю, живіт та пах Максима і досі перебуває на волі.

Оксана розповіла про цей інцидент на своїй сторінці у Facebook та поділилася фотографіями поранень сина.

Важливо! Контент не призначений для чутливих осіб.

За її словами, Максим із друзями вийшов покурити біля будинку близько першої години ночі, коли несподівано з'явився Вадим Сокирко і відкрив вогонь. Максим намагався захистити дівчат, які були з ним, але отримав три поранення із семи пострілів, зроблених Сокирком.

Чотири свідки можуть підтвердити цей жахливий інцидент.

Популярні новини зараз

"Посилення силової мобілізації": адвокат пояснив, чим обернуться повістки від "Укрпошти"

Росія готує нові удари: окупанти прагнуть змусити українців жити у страху щодня

Головне за 21 вересня: українців не пустять до Європи, Ощадбанк візьме більше грошей, а з ВЛК не треба поспішати

Доведеться перебиватися з хліба на воду: яку пенсію дадуть при зарплаті 8000 грн

Показати ще

Поранення потерпілого Максима / фото: Facebook

Поранення потерпілого Максима / фото: Facebook

Максим, син Оксани, нещодавно звільнився з армії у травні 2024 року. Він служив до початку повномасштабного вторгнення, був у Харківській та Донецькій областях, а також розмінував Миколаївщину, де отримав поранення.

Оксана Когут закликає до об'єктивного розслідування та справедливого покарання. Вона повідомила, що сторона нападника вже намагається "залагодити" справу, пропонуючи гроші, але вона не має наміру йти на компроміс.

Коментар до посту / фото: скриншот Facebook

Коментарі до посту / фото: скриншот Facebook

"Безкарність народжує безкарність! Якщо зараз вони намагаються грошима залагодити злочин, то завтра на місці мого сина може бути хто завгодно!" – пише Оксана.

Пост Оксани Когут / фото: скриншот Facebook

Нагадаємо, " Приїдуть вузькі і "ви**ут мене...": агресивні чоловіки напали на волонтерку у Києві та плюнули їй в обличчя

Раніше ми писали про те, що шахраї осквернили форму ЗСУ, обікравши бізнесмен-вумен на 3 млн гривень: стежили, як у тому самому фільмі

Крім того, Знай.ua повідомляв, А ріана Гранде зізналася, що мріяла повечеряти з відомим серійним убивцею: сім'ї жертв вимагають вибачень