Користувачка соціальної мережі Х з ніком @sonekkkkkk розмістила фотографію, де вона позувала в примірочному магазині одягу перед дзеркалом. Проблема полягала в тому, що вона одягла боді (що є нижньою білизною) на голе тіло, через що громадськість накинулася на дівчину зі звинуваченнями, мовляв, так не можна.

Багато дівчат відповіли в коментарях, що подібні дії і є причиною, чому після покупки нової речі вони відразу ж кидають її в пральну машинку, але дівчина на закиди не реагувала, а потім взагалі заблокувала свій акаунт.

Публікація @sonekkkkkk / фото: скріншот Х

Текстильний хімік, користувач @HellenaMallory, також висловилася на цю тему, пояснивши, чому не можна міряти спідню білизну на голе тіло і чому її обов'язково потрібно прати перед першим використанням:

  1. Невідомо, яка обробка проходила тканину та в яких умовах. Це може створити проблеми гігієни, тому що не можна бути впевненим, що тканина оброблялася і зберігалася в чистоті.

    Популярні новини зараз

    Більше не пускатимуть за кордон: яку перепустку потрібно мати 17-річним українцям

    Паралельні світи існують і ми живемо в одному з багатьох — фізики провели вражаюче дослідження

    Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні

    Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

    Показати ще
  2. Хімікати, що використовуються при обробці тканини, можуть бути токсичними та канцерогенними. Вони можуть залишатися на тканині після обробки, що може викликати алергічну реакцію у людини.

  3. Тканина може зберігатися в умовах складу, де є ризик контакту з брудом та шкідниками, такими як миші та таргани. Це також може вплинути на гігієнічність тканини.

  4. У вас ніколи немає гарантії, що машина, на якій оброблялася тканина, фарбувалася та отримувала апретуру не стара як світ.

Коментарі під постом / фото: скріншот Х

"Тому будь ласка, ніколи не міряйте одяг на голі, вразливі ділянки тіла і завжди кидайте стиратися після покупки, навіть якщо дуже подобається і хочеться одягнути ну зараз же", – каже дівчина.

Раніше ми писали: у піжамі, в'язаному чепчику та об'ємних браслетах: у такому стилі ми маємо зустрічати літо 2024