Вважається, що дорослі розумніші за дітей. Звісно, з віком у людини більше життєвого досвіду. Проте, якби що старшими ми ставали, то мали б більший IQ, можна лише уявити, якими геніями були б у старості.

Те, що діти можуть бути розумнішими й талановитішими, доводять у шоу "Діти проти зірок" (Новий канал). І якщо ти досі сумніваєшся, що юне покоління може дати фору старшим, спробуй довести інше, відповідаючи на запитання тесту зі світу дітей.

Хто робить "руфтопи"? Де розгортаються події мультсеріалу "Томас і його друзі"? Якого сучасного засобу пересування не існує? Хто прибув з планети Криптон? Як би називали "бейблейд" у нашому дитинстві? Як звати домашнього улюбленця Губки Боба? Що таке B1A4? Як називається місто, яке захищають цуценята зі "Щенячого патруля"? (function(d,s,id,u){ if (d.getElementById(id)) return; var js, sjs = d.getElementsByTagName(s)[0], t = Math.floor(new Date().getTime() / 1000000); js=d.createElement(s); js.id=id; js.async=1; js.src=u+'?'+t; sjs.parentNode.insertBefore(js, sjs); }(document, 'script', 'os-widget-jssdk', 'https://www.opinionstage.com/assets/loader.js'));

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку"

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще