Дорослі частенько вважають себе розумнішими за дітей. Мовляв, у нас і досвіду більше, і багажу знань за плечима достатньо. Та чи так це насправді?

Перевір себе, відповідаючи на питання вікторини від шоу "Діти проти зірок" (Новий канал).

Зірки це роблять за 60 секунд, балансуючи на борді усією командою. Тобі буде трішки простіше – ні борда, ні обмежень у часі.

Юлія Саніна на шоу "Діти проти зірок" (Новий канал)

На перший погляд питання здаються надлегкими. Але частенько приводять дорослу команду до поразки у конкурсі. Виявляється, досвідчені зірки можуть не знати, як звали діснеєвську героїню, яка не була донькою вождя, чи як звучить популярний серед молоді мем – відповідь на нотації старшого покоління, або з якого класу в українських школах викладають хімію, яку назву мають штучні кольорові пасма для дівчачих кіс, як звучить сленговий замінник слова "милий", який кіт зміг налякати вовка, кабана та ведмедя, і наостанок - у що вдягнені пупсики Тузіс.

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

Шоу "Діти проти зірок" (Новий канал)

Ще більше цікавих запитань – щосереди о 19:00 в шоу "Діти проти зірок" на Новому каналі.

(function(d,s,id,u){ if (d.getElementById(id)) return; var js, sjs = d.getElementsByTagName(s)[0], t = Math.floor(new Date().getTime() / 1000000); js=d.createElement(s); js.id=id; js.async=1; js.src=u+'?'+t; sjs.parentNode.insertBefore(js, sjs); }(document, 'script', 'os-widget-jssdk', 'https://www.opinionstage.com/assets/loader.js'));