Це ворожіння на Таро дуже точно, так як працює безпосередньо з підсвідомістю і з енергоінформаційним полем Землі.

Карти Таро розкажуть, яка найважливіша подія станеться саме з тобою в серпні. Тепер ти знаєш, до чого готуватися, а цей тест підготував для тебе видання Clutch.

Закрий очі, зосередься, подумай про питання або ситуацію, яка тебе хвилює. Подивися на карти Таро перед собою. До якої з них тебе тягне найбільше? Вибери одну карту — саме вона розповість, як буде розгортатися ситуація.

Обери карту Таро і отримай відповідь на питання

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

В Україні готується революція у житловій сфері

Показати ще

А тепер давай дізнаємося, якою відповідь тобі дали карти Таро.

Карта №1 Лицар

Твоє питання дається тобі з великим трудом. Тобі доводиться долати багато, а проблема все не відпускає. Ти можеш заплутатися, адже ти не знаєш, куди рухатися, щоб вирішити свою проблему.

Ворожіння на Таро каже, що тобі потрібно поки взяти паузу. Відійди в сторону, подивися на все здалеку, абстрагуйся, не вживай поки ніяких спроб. З відстані ти побачиш всю картинку і зрозумієш, як діяти. Тільки після цього кидайся в бій з новими силами.

Карта №2 Сила

Ти дуже сильна людина, якiй все по плечу. Твоє питання вирішиться найкращим чином. Інакше і бути не може, адже ти нічого не робиш наполовину. Доля тобі прихильна. Але її думка тебе не дуже цікавить, адже ти самостійно вибираєш свою долю.

Карти Таро кажуть, що тебе чекає доленосна зустріч, нова справа, шалені зміни в житті, зліт до вершини. Головне, не здавайся. Єдине попередження — іноді варто обмежувати свої пристрасті, інакше в них можна потонути.

Карта №3 Імператриця

Ворожіння на Таро радить тобі не хвилюватися з приводу свого питання. Тобі навіть робити нічого не доведеться — все само вирішиться і вже дуже скоро. Чомусь у тебе вийшло заслужити прихильність Фортуни, тому найближчим часом тобі буде в усьому щастити.

Карти Таро кажуть, що ти можеш сміливо діяти, ризикувати, пробувати щось нове. Не виключено, що скоро ти можеш змінити сімейний і соціальний статус.

Нагадаємо, раніше Тест-передбачення: вибери три числа і дізнайся свою долю.

Також Знай.uа писав, що прокляття Нібіру починає збуватися.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що унікальна Осетрова місяць з'явитися на небі, не пропустіть.