Якщо ви любите курячі ніжки, але намагаєтеся харчуватися більш здоровою їжею, спробуйте запікати їх у духовці, замість того, щоб смажити на сковороді.
Головне у цій справі - попередньо замаринувати м'ясо і дати йому час настоятися, пише Clutch.
Що вам знадобиться:
- курині ніжки
- майонез
- рослинна олія
- чорний і червоний мелений перець
- коріандр
- паприка
- куркума
- чилі
- імбир сухий
- сіль за смаком
Як приготувати:
- Помийте курячі ніжки, посипте спеціями.
- Поставте у холодильник на півгодини.
- Тепер додайте майонез, гарненько все перемішайте і залиште ще на 20 хвилин. Чим довше м'ясо буде в маринаді, тим смачнішим вийде.
- Деко для випікання змастіть рослинною олією. Розігрійте духовку до 200 градусів.
- Покладіть ніжки на деко і відправте в духовку на 40-50 хвилин.
- Перевірте ніжки на готовність - для цього можна проткнути один шматок зубочисткою. Якщо виходить чистий сік без крові - м'ясо готове.
Дивіться відео-рецепт
Популярні новини зараз
Показати ще
Абонентів "Київстар" поставлять перед вибором: це буде непросто
Українцям готують новий комунальний платіж: за що доведеться доплачувати з 1 червня
Українці можуть звільнити себе від щомісячної сплати за доставку газу: що потрібно зробити
Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку
Раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв, як приготувати капусняк.