Українські страви впевнено завойовують прихильність іноземних гурманів. Нещодавно на власному прикладі це довела наша співвітчизниця, яка вже тривалий час мешкає у Нью-Йорку.
Відповідний ролик опублікований на каналі "Голос Америки" в YouTube.
Власник ресторану, де вона працює, Джо Скаравелла обійшов всіх конкурентів на сусідніх вулицях – зокрема, головним його козирем являється персонал. Наймають сюди переважно звичайних бабусь, які люблять готувати, а не професійних кухарів.
Українка Алла Крещук пройшла жорсткий відбір і отримала перевагу над претендентами на посаду із 20 країн світу.
Меню кожен співробітник складає сам і може включити у перелік ті страви, які вважають найкращими.
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Алла стала першою українкою, яка отримала таку незвичайну роботу. Вимог до неї небагато – вміння смачно готувати та бажання поділитися досвідом із іншими.
Свої вареники вона робить виключно за родинними рецептами, щоб зберегти традиції і здивувати відвідувачів, адже безліч іноземців куштують їх вперше у житті.
Як повідомляв портал "Знай.ua", українка популяризує вітчизняні страви закордоном.