Українські страви впевнено завойовують прихильність іноземних гурманів. Нещодавно на власному прикладі це довела наша співвітчизниця, яка вже тривалий час мешкає у Нью-Йорку.

Відповідний ролик опублікований на каналі "Голос Америки" в YouTube.

Власник ресторану, де вона працює, Джо Скаравелла обійшов всіх конкурентів на сусідніх вулицях – зокрема, головним його козирем являється персонал. Наймають сюди переважно звичайних бабусь, які люблять готувати, а не професійних кухарів.

Українка Алла Крещук пройшла жорсткий відбір і отримала перевагу над претендентами на посаду із 20 країн світу. Компанію їй складає італійка, але працюють вони на різних кухнях закладу.

Меню кожен співробітник складає сам і може включити у перелік ті страви, які вважають найкращими.

Популярні новини зараз

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Алла стала першою українкою, яка отримала таку незвичайну роботу. Вимог до неї небагато – вміння смачно готувати та бажання поділитися досвідом із іншими.

Свої вареники вона робить виключно за родинними рецептами, щоб зберегти традиції і здивувати відвідувачів, адже безліч іноземців куштують їх вперше у житті.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українка популяризує вітчизняні страви закордоном.