В соціальних мережах ширяться коментарі українців, які залишилися обманутими відомим магазином квітів. Клієнти заплатили за послуги, але натомість не отримали нічого.

На таку ситуацію масово скаржаться українці, які замовили доставку квітів в Flowers.ua. При цьому, кількість обурених клієнтів становить сотні людей по всіх куточках України.

Доставка квітів Flowers.ua. Фото: скрін Інстаграм

Послуги доставки замовляли й військові, які хотіли привітати своїх обраниць зі святом. Але натомість отримали витрачені нерви та згаяний час. В соціальній мережі доставки квітів, коментарі від обманутих людей активно видаляють. Попри це знайти коментарі розлючених українців можна досить просто.

Коментарі обманутих клієнтів. Фото: скрін Інстаграм

Популярні новини зараз

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Показати ще

"Дивлюся зі свого вікна на ваш кіоск, в якому вже не горить світло і він зачинений. А квітів у мене немає, де мої квіти??" скаржиться дівчина

Додзвонитися до магазину неможливо, а в повідомлення цілковитий ігнор. Не відповідають працівники й на скарги та коментарі в соціальних мережах.

Коментарі обманутих клієнтів. Фото: скрін Інстаграм

"Чоловік замовив букет на 2500, доставки так і не було. Скидають, неможливо додзвонитися." розповідає обурена клієнтка

Однак деяким клієнтам все ж пояснили чому квіти не було доставлено.

Коментарі обманутих клієнтів. Фото: скрін Інстаграм

"Навчіться признавати свої помилки, а не перекладати на клієнта. Ми не додзвонилися до отримувача. При тому, що за цілий день ніхто не набрав. Чекаю повернення коштів" поскаржився чоловік

На даний час офіційних коментарів або вибачення Flowers.ua не надали. Натомість на сторінці в Instagram продовжують з'являтися схвальні відгуки на 14 лютого.

Коментарі обманутих клієнтів. Фото: скрін Інстаграм

Пізніше до редакцію порталу звернулися представники компанії Flowers.ua які пояснили, що вони зазнали потужної хакерської атаки, яка завадила вчасно впоратися з доставкою і викликала проблеми.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, вітаємо, ви "втрапили" на 500 гривень: Олена-Крістіна Лебідь попередила про підступні шахраї

Раніше портал Знай інформував, 33 повістки за відпустку: чоловік назбирав рекорд за відпочинок на Закарпатті

Також наш портал повідомляв, подарував матері: депутат Герасимов задекларував віллу в Іспанії, яку приховував більше 10 років