До зустрічі Нового 2024 року залишилося зовсім небагато часу, а це означає. що потрібно знати, як провести наймагічнішу ніч у році.

Щодо методів загадування бажань ми писали раніше, та й саме бажання в нас буде одне на всю країну – перемога та процвітання нашої рідної України. Але для того, щоб магія відбулася, треба правильно провести цей проміжок часу. Що ж заборонено робити у ніч?

Дракон, символ 2024 року, фото Pinterest

Зазначимо, що ці прикмети розповсюджуються не лише на саму ніч, а й також на окремо 31 грудня та 1 січня. Ці дві доби ви повинні бути у всеозброєнні, щоб Зелений Дракон вас не карав.

10 головних новорічних заборон

1. Перш ніж загадати бажання новорічної ночі не потрібно довго думати над його формулюванням. Не використовуйте негативну частку "не": так, замість "не хворіти" краще використовувати "бути здоровим". А ще краще взагалі не загадувати таких абстрактних бажань. Більше конкретики.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

2.Традиційно загадуючи бажання, поки годинник дванадцять б'є, не розповідайте нікому про нього ─ ні під час, ні після нагодових посиденьок (інакше не збудеться).

3. Не можна пришивати гудзики в останній день року ─ дуже високий ризик не вирішити старі проблеми у новому році

4. Не можна зустрічати Новий рік на самоті. Втім, психологи уточнюють, що якщо ви все ж таки маєте намір провести свято наодинці з собою, краще в новорічну ніч триматися подалі від соцмереж. Перегляд цікавого фільму чи шоу буде оптимальним варіантом.

Новий рік, фото з вільних джерел

5. Кілька дивна прикмета: не можна зустрічати свято у виключно жіночій компанії. Якщо по-іншому не виходить, після бою курантів потрібно вийти та привітати сусідів чоловічої статі. У психологів з цього приводу трохи інша теорія - лише не потрібно проводити новорічну ніч з людьми, які вам не симпатичні.

6. Святкову ніч не можна відзначати у старому одязі. Найрадикальніший варіант цього повір'я: не одягати нові речі весь тиждень до свята, а ось 31 грудня з ніг до голови вдягнутися в обновки.

7. Не можна зустрічати свято з порожніми кишенями, інакше про достаток та фінансову стабільність у наступному році можна не мріяти.

8. Не можна позичати напередодні 31 грудня, і краще взагалі постаратися не позичати гроші в період з 31 грудня по 19 січня.

Гроші, фото з вільних джерел

9. Жодних крабів, омарів та інших гадів з клешнями на новорічному столі не повинно бути (на крабові палички табу не поширюється). Пояснення просте: для ракоподібних звично задкувати назад, і є прикмета, що старі проблеми будуть переслідувати вас весь рік.

10. Напередодні свята та перший день нового року не можна лаятися (особливо нецензурно). Створіть атмосферу миру та доброзичливості на кілька днів, і, згідно з повір'ями, вона збережеться протягом усього року.

Святкування Нового року, фото krasavica

Нагадаємо, що 2024 - не рік Зеленого Дракона, а рік Темного Лося: кому з українців пощастить згідно з слов'янським гороскопом.

Раніше ми повідомляли про 5 способів загадати бажання на Новий 2024 рік, щоб напевно справдилося: готуйтеся вже зараз.