Дівчина вирішила похвалитися своєю унікальною фігурою на велику аудиторію. Власне тіло вона вважає "милим", але водночас стверджує, що це "сімейне прокляття".

У TikTok дівчина на ім'я Ліндсі показала відео, на якому можна добре розглянути її пишні форми. Багатьох вони справді можуть вразити, адже попри живіт, її ноги залишаються стрункими і підтягнутими.

Брюнетка зізналася, що її фігура – ​​це результат генетики, адже її родички старшого покоління мали такі ж нестандартні форми.

"Я не брехала. У кожної жінки в моїй родині такий великий живіт і худі ноги. Хоча все одно мило. Дякую моїй мамі", - написала вона.

Ліндсі з TikTok, скріншот

Популярні новини зараз

На порозі хлібної кризи: українців шокували новими цінами – і це не межа

З 1 жовтня платіжки за світло зміняться

Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Серед користувачів соцмережі знайшлися ті, у яких схожа ситуація з Ліндсі. Однак не всі виявилися задоволеними своїм тілом, як дівчина, а також похвалили її за сміливість.

"Я завжди казав, що я картопля із зубочистками!", "О боже, ми такі ж", "Мені дуже важко знайти те, що мені подобається носити", "Я називаю себе AirPod", "У мене набагато менший розмір, але я маю такий розподіл ваги, який іноді дуже важко прийняти", - написали вони.

Нагадаємо, чоловік жив одночасно з двома жінками і зробив пропозицію третьою: тепер може сісти на 7 років.

Раніше ми писали про те, що 74-річна жінка народила близнюків після 57 років спроб завагітніти: лікарі не можуть повірити у диво

Як повідомляв Знай.ua, дівчина зробила 30 уколів у губи і переконана, що зводить чоловіків з розуму: "Щодня звуть у відпустку"