Юлія Тимошенко вирішила розповісти українцям, що буде після прийняття закону про медичний канабіс.

Нагадаємо, 13 липня Верховна Рада прийняла закон у першому читанні 268 голосами "за". У тг-каналах розганяють "зрадоньку" від Юлії Тимошенко, яка перегукується з промовами російських пропагандистських каналів. Відео яке одразу розібрали на меми розлетілося соцмережами.

Юлія Тимошенко. Фото: скрін youtube

Є одна така країна, яка це робить без обмежень. Це Колумбія. Так у нас що, буде європейська Колумбія замість України? Просто хочу знати, хто проплатив цей закон, хто проплачує зараз інформаційну компанію, по протягуванню цього закону, хочеться знати імена. — штовхає промову Тимошенко.

Юлія Тимошенко. Фото: Telegram

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Хутчіш до магазину! В Україні неочікувано "обвалился" ціни на популярні фрукти

Показати ще

Дивно, що Тимошенко про таку ганьбу зізнається, адже авторів закону вказано на початку документа. Скоріше за все Юля Володимирівна навіть не відкривала і не спромоглася подивитися на те, що в самому документі, тому що друга частина промови може розсмішити будь-кого, хто хоч трохи розуміє, про що йдеться і що таке медичний канабіс. Але послухаймо, що промовляє "пані з косою" далі.

А тепер подивімося на наслідки. Ви розумієте, що неможливо буде на базі такого закону утримати використання маріхуани виключно в медичних цілях. Це практично всеохоплююче вирощування марихуани в Україні. Це означає, що вона майже зразу потрапить не в медичне споживання, а в побутове споживання, тому що на кожному полі можна буде скрутити косяк, - підсумувала поважна політикиня.

Лікування препаратами на основі медичного канабісу потребують мільйони українців. Їх використовують при лікуванні хронічного болю, епілепсії, анорексії, посттравматичного синдрому, захворювань імунної системи, артриту та ревматизму, астми, хвороб Альцгеймера та Паркінсона та багатьох інших важких захворювань. В Україні в тому числі такого лікування потребують поранені та військові із ПТСР.

Сусідка України Польща легалізувала застосування медичного канабісу для пацієнтів з тяжкими захворюваннями з 2018 року. Серед інших країн, де канабіс можна отримати як ліки при окремих станах, - Канада, Ізраїль, Австралія, Чехія, Австрія, Франція і Німеччина.

Нагадаємо, ми писали, що Ельвіра Кириленко розповіла про плюси та мінуси легалізації медичного канабісу в Україні.

Як повідомляв "Знай.ua" блогерка за рік "накурила" собі смертельну хворобу за допомогою електронної сигарети: "Ніби обпалили хімікатами".

Також "Знай.ua" інформував, Євген Клопотенко розповів, чи підтримує легалізацію канабісу в Україні та які страви готував з нього: "Смаковий кайф".