Дружина швидко пошкодувала про своє рішення, поекспериментувати з чоловіком... запропонувавши спробувати груповий інтим.

Але вона ніяк не очікувала на такі наслідки — з іншою парою. Подружжя вирішило, що їм цікаво було дізнатися, як вони почуватимуться під час близькості з незнайомцями. Як виявилося, будучи оголеними – вони нічого не відчули, жодного дискомфорту. Хоча полігамні відносини, на їхню думку, могли спричинити ревнощі. Про це повідомляє Daily Star.

Інтим у ліжку, скріншот: Youtube

Після гарячої розмови першого дня, пара вирішила спробувати груповий інтим у складі чотирьох осіб.

Джесс сказала: "Я почуваюся дуже пригніченою, мені трохи нервово з приводу можливості побачити, як Бен спілкується з кимось іншим на близькому рівні і як це може змусити мене відчувати або реагувати. Але буде добре, нарешті переступити цю перешкоду і спробувати".

Популярні новини зараз

Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф

Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову

Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Коли четверо з них роздяглися в ліжку, пари почали цілуватися зі своїми партнерами, а потім помінялися місцями. Але Джесс почувала себе ніяково і вирішила залишити кімнату. Потім вона зізналася своєму чоловікові, що їй ця витівка не дуже подобається. А ось по ньому побачила, що йому дуже навіть... хоча він збрехав їй, що дуже любить її.

"Я розумію, але те, як ти стогнеш. Вона тебе справді задовольняє, а ти від цього дійсно насолоджуєшся", - заявила вона.

А потім додала, що з нею в ліжку він не стогне так. А чоловік не знайшов нічого кращого, окрім як заявити, що жінка теж з іншим партнером поводилася не так, як із ним.

Інтим, фото freepik

Наступного дня вони пішли на консультацію до психолога доктора Лорі Бет. Джесс визнала, що почувається неповноцінною, додавши: " Мені здається, що мені просто не сподобалося чути, як Бен відчуває насолоду від іншої жінки".

Доктор Лорі сказала, що емоції Джесс свідчать, що вона ревнувала до задоволення, яке отримує її чоловік, і рекомендувала парі утриматися від дослідження полігамії.

Нагадаємо, наречена загинула на весіллі і її підмінила її сестра: витратили багато грошей і не хотіли скасовувати свято

Як повідомляв "Знай.uа", чоловік на повній гучності дивився інтимні відео в літаку і йому нічого не могли зробити: "Після моєї скарги..."

Знай.uа писав, молода пара попалася на інтимі, опинившись на великій висоті: вони не врахували, що там є люди