Досить великий український банк Sense bank, який раніше називався "Альфа", продовжує підносити своїм клієнтам дуже неприємні "сюрпризи".

Цього разу клієнт банку в емоційному пориві заявив, що у цій фінансовій установі можуть "обдурити клієнта хоч на 100 гривень, і радіти цьому".

Про це стало відомо завдяки повідомленню незадоволеної клієнтки Sense bank на порталі Minfin у розділі для відгуків.

"Sense bank", скріншот: YouTube

"З карти, якою я не користувався більше 6 місяців, зняли "річне обслуговування за користування кредитним лімітом". Не користувався карткою я. Тому що ліміт за нею мені зменшили з 50 000 до 18 000, під час війни, хоч я нічого не порушував. лімітом у 18000 мені користуватися не цікаво, тому що я проживаю за кордоном, цих грошей вистачає на 1-2 тижні, а поповнювати карту в Україні мені нема кому.

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Але зменшення ліміту це виявилося першою підлістю. Тим, що списали гроші за обслуговування, мене загнали на мінус 100 гривень кредитного ліміту. Це було 02.06. А вже 04.06 з мене списують ще 100 гривень за розрахунково-касове обслуговування, т.к. у мене не повністю погашено кредитний ліміт. Тобто 2 числа самі загнали мене в мінус, а 4 числа нарахували мені за цей мінус штраф.

Відгук невдоволеного клієнта Sens bank, скріншот: Minfin

Банк був кацапським і залишився кацапським — де в основі збагачення не зробити клієнта багатим та щасливим, а обдурити його хоч на 100 гривень та радіти цьому. Я закриватиму всі рахунки і рватиму всі стосунки з цим "недо-банком", і, природно, складу скаргу в НБУ за цим фактом. Якщо цей банк ще не позбавили ліцензії, про що писали в новинах, сподіваюся, моя скарга стане "останньою краплею" для рішення Регулятора", - розповів клієнт клієнт банку.

Sense Bank, скріншот: YouTube

Додамо лише, що під час оформлення кредитної картки у будь-якому банку необхідно уважно ознайомитись із договором. Потрібно читати та детально вивчати все, навіть "маленький штрифт".

Нагадаємо, "Закриється і більше не побачите...": клієнти Sense bank отримали мінус 5000 грн, тривога наростає.

Раніше повідомлялося, "Кучка брехливих бандитів...": співробітники Sense bank зацькували українку через 100$, поліція ледь не запізнилася.

Також, падіння та злети готівкового долара: експерт спрогнозував зростання валюти.