Великий український банк Sense bank, який раніше називався "Альфа", продовжує підносити своїм клієнтам дуже неприємні "сюрпризи". Українці скаржаться, що в одному із відділень банку у місті Вінниця просто неможливо поміняти назад валюту, яка в цьому ж місці й купувалась.

Цього разу українка розповіла, що звичайний візит до відділення банку може закінчитися образами та навіть викликом патрульної поліції. А жінка хотіла лише обміняти 100 доларів.

Про це стало відомо завдяки повідомленню незадоволеної клієнтки Sense bank на порталі Banki.ua у розділі для відгуків.

"Sense bank", скріншот: YouTube

"Зайшла в сенс в "Епіцентрі", у Вінниці, для обміну 100$. В обміннику відмовили, аргументуючи поганою банкнотою (з нею все ок, у них і змінювала - новий зразок, нова банкнота). Порадили дзвонити на гарячу лінію, дали телефон.

Популярні новини зараз

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

При телефонній розмові виявилось, що мені там не допоможуть, це не їхня компетенція. У той час касир заявила, що я вимагала письмове пояснення у неї. Бреше! При телефонній розмові також було багато неясностей: заявили, що не продавали таку; вимагали чек від продажу (номер банкноти там не вказується, як це їм би допомогло?); заявили, що потрібен додатковий огляд банкноти, потім спростували, сказали, що комісії такої не може бути.

Сказала, що офіційний банк зобов'язаний за законом приймати будь-яку валюту і цю ситуацію я висвітлюватиму у всіх джерелах інформації. Співробітники накинулися, що не можна проводити фото та відеозйомку та публікувати будь-які матеріали про них, вимагали телефон, загрожували судом. Банда! Викликали охорону, не випускали з відділення.

Я, у свою чергу, змушена була викликати поліцію. Їхня охорона також вимагала телефон, я відмовилася. Після приїзду поліції виявилося, що вони не мали права так чинити. На це співробітники відповіли, що двері не зачиняли. Гей, невже ви там думали, що я прориватимуся. Купка брехливих бандитів. Заява написана. Розголос про їхню роботу буде.", - пише незадоволена клієнтка банку.

Відгук невдоволеної клієнтки Sens bank, скріншот: Banki.ua

Нагадаємо, "З хітрож*ною різницею": українець не зміг зняти гроші з картки "ПриватБанку", хотіли більше.

Раніше повідомлялося, якою буде ціна долара до кінця року: як налаштовані песимісти та оптимісти.

Також, "Просто подарувати 600 гривень...": клієнти "Sense bank" не можуть дістатися своїх грошей через настирливі послуги.