Для того, щоб скористатися програмою і отримати зарахування допомоги слід завести спеціальну картку "єВідновлення" в одному з п'яти банків: Monobank, ПриватБанк, Sense Bank, А-Банк та ПУМБ.

Про це повідомили у Міністерстві розвитку громад, територій та інфраструктури України. Зазначається, що зняти готівку з такої картки не можна.

Руйнування в Україні, фото weukraine

Розраховуватись за будівельні матеріали чи послуги з ремонту можна виключно у безготівковій формі. Крім того, заборонено переказувати гроші з картки "єВідновлення" на інші картки чи рахунки, а також поповнювати баланс.

Відкрити карту можна як в офлайн-режимі, завітавши до відділення одного з вищезгаданих банків, так і онлайн — у мобільних додатках банків. Додаткову інформацію можна отримати на гарячій лінії за номером 1545 (кнопка 2).

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

Зруйноване місто. Фото: Youtube

Максимальна сума допомоги, на яку зможуть претендувати громадяни, чиє житло отримало незначні пошкодження внаслідок збройної агресії рф, становить 200 тисяч гривень.

Громадянам, які вже відремонтували свої помешкання власним коштом, радять зберігати всю інформацію про пошкодження і чекати, коли в Україні запрацює відповідна програма з компенсації зазначених витрат.

Нагадаємо, ми писали, що 12 000 грн від рф: хто з українців може розраховувати на репарації від окупантів.

Як повідомляв "Знай.ua" вартість долара падає, але чи зменшаться ціни на продукти?

Також "Знай.ua" інформував, у ДТЕК попередили про повернення відключень: на коли готувати генератори та свічки.