23-річну Чон Ю Чжон, шанувальницю реальних злочинів, було заарештовано в місті Пусан, Південну Корею за звинуваченням у скоєнні вбивства жінки і подальшому її розчленуванні.

Про це повідомляє The Insider. У правоохоронних органах заявляють, нібито дівчина зробила це "з цікавості"... нібито їй дуже хотілося зрозуміти на власному досвіді, що таке вбивство.

Спочатку Чжон стверджувала, що вона вбила жертву під час сварки, але пізніше цю версію "скасувала", бо слідчі надали нові докази.

Правоохоронці заявили, що їхні підозри полягають на домислах, нібито дівчина навмисне вбила людину, бо була одержима цією ідеєю через дані, прочитані в книгах і побачені по телевізору.

Популярні новини зараз

Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

У ході розслідування було виявлено тривалу історію браузера з питаннями на кшталт - як сховати труп.

За даними поліції, Чжон шукала свою жертву в Інтернеті. Її план було реалізовано завдяки додатку, який зв'язує батьків із приватними репетиторами. Десь за кілька днів до скоєння злочину дівчина зв'язалася зі своєю жертвою, представившись матір'ю 9-класника, щоб домовитись про зустріч.

Увійшовши до будинку жертви, вона смертельно поранила її ножем, а потім розчленувала тіло, частина якого помістилася в чемодан. Його їй вдалося викинути біля річки у лісі. Останки – залишила у себе вдома. А ще дівчина вважала, що може скоїти "ідеальний" злочин, якщо залишить речі жертви у себе вдома.

Вона потрапила після того, як таксист поскаржився поліції на її дивну поведінку після того, як підвозив її до лісового масиву.

Нагадаємо, "здоровий, я під дверима, йдемо гуляти": українка опинилася у фільмі жахів через візит кур'єра Bolt

Як повідомляв "Знай.uа", дівчина відкрила кімнату, запечатану 20 років тому після загибелі прабаби: те, що там зберігалося, викликає "мурашки"

Знай.uа писав, 2-річній дитині дали довічне через одну книгу: свободи більше ніколи не побачить