30 листопада 1954 року американка Енн Ходжес відпочивала на дивані, після обіду — штат Алабама — як раптом її дах пробив 4-кілограмовий камінь.

Він відскочив від радіо і вдарив її прямо в бік, залишивши величезний синець. Як невдовзі виявилося, це був метеорит. Про це повідомляє Daily Mail.

Метеорит, скріншот: YouTube

"У вас більше шансів потрапити під торнадо, блискавку та ураган одночасно", - йдеться в публікації.

Про це заявив Майкл Рейнольдс — астроном із коледжу штату Флорида, зазначивши, що камінь спочатку був у кілька разів більшим. Однак розколовся на дві частини, друга впала десь за півмилі від будинку Енн Ходжес, на фермерське поле.

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Сусіди жінки заявляють, що бачив якесь яскраве червоне світло, яке перетинало небо. А інші описують цю комету, як "вогненну кулю", схожу на гігантську дугу. Американку довелося госпіталізувати наступного дня.

Ситуація не закінчилася на цьому, бо господиня будинку, де мешкала міс Ходжес, заявила про те, що тепер цей метеорит є її власністю.

Метеорит. Фото: CBC News.
Метеорит. Фото: CBC News.

[quote author=""]"Судитися - єдиний спосіб отримати його. Я думаю, що Бог присвятив його мені. Зрештою, він потрапив до мене!", - Заявляє у відповідь на це постраждала.

Господиня будинку, у позасудовому порядку, отримала 500 доларів, які зараз оцінюються у 10 разів більше, тобто у 200 тисяч гривень. Цей крок дозволив Енн Ходжес залишити шматок метеора собі.

Нагадаємо, "здоровий, я під дверима, йдемо гуляти": українка опинилася у фільмі жахів через візит кур'єра Bolt

Як повідомляв "Знай.uа", наречена загинула на весіллі і її підмінила її сестра: витратили багато грошей і не хотіли скасовувати свято

Знай.uа писав, жінка продала квартиру, чекаючи 3-річний круїз, але її залишили ні з чим: "Я думала..."