Таємничий користувач соціальних мереж, який стверджує, що він "мандрівник у часі з 2671 року", попередив, що тисячі людей будуть змушені попрощатися зі своїми близькими, коли наступного місяця станеться лихо.

Іно Аларік, також відомий як @theradianttimetraveller, отримав понад 26 000 підписників за публікацію попереджень про передбачувані майбутні події. Він раніше попереджав про планети-близнюки Землі, інопланетних відвідувачів і навіть портали, що відкриваються в інші виміри.

НЛО, фото: Pixabay

Але тепер, самопроголошений "володар" часу заявив, що тисячі сімей втратять близьких у катастрофічних лихах, ймовірно, всього через місяць.

У відео, яке набрало понад 2600 лайків, Іно написав:

Популярні новини зараз

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками

Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Показати ще

"УВАГА! Багато хто з вас думають, що я фальшивий мандрівник у часі, це важливі події, які відбуватимуться кожного місяця 2023 року".

Пророцтво "мандрівника в часі"

Уточнивши, що це відео є частиною серії відео і що воно буде присвячене винятково травню та червню 2023 року, він додав: "15 травня: цунамі висотою 750 футів (228 м) обрушиться на західне узбережжя США, в основному на Сан-Франциско. Це завдасть сотень мільярдів збитків, і тисячі сімей змушені прощатися зі своїми близькими. 30 травня: відбудеться понад 150 спостережень НЛО, всі вони належать Далеким, які планують завоювати Землю"

Пророцтво "мандрівника у часі"

"12 червня: землетрус магнітудою 9,5 відкриє яму глибиною 5 миль і шириною 1 милю в Сан-Андреас, Каліфорнія. Вона випустить безліч видів вимерлих тварин, у тому числі Титанобоа, змію, яка може вирости до 75 футів завдовжки. 14 червня: 12 осіб отримають надздібності від екстремальної енергії Сонця, включаючи телепатію та телепортацію. 18 червня: 7 людей впадуть з неба, проходячи через випадково створену червоточину".

Глядачі TikTok розділилися в думках щодо кліпу, оскільки вони не знали, вірити чи ні. Один користувач написав: "Дякую, що поділився. Я вірю тобі, друже".

Інший заперечив: "Лол за цього хлопця та за тих, хто в нього вірить".

Нагадаємо, що екстрасенс Макс Гордєєв розповів, коли українці зможуть засмагати у Ялті.

Раніше ми повідомляли, що відома мольфарка зізналася, чим закінчаться нові спроби рф наступати.