Жителі міста стали переживати, що іноплнетяни прибули до Уельсу після появи незвичайного "НЛО", що ширяє над горою в Ерірі, Сноудонія.

Жителі Гвінеда жартували, що приголомшлива хмара у формі тарілки, що літає, може означати, що їхній час на Землі вичерпаний, і відвідувачі налітають, щоб викрасти їх.

За повідомленням NorthWalesLive, це приголомшливе видовище було помічене ширяючим над Майнід-Мауром, приблизно за чотири милі від Ір-Віддфа. Завдяки його ідеально вигнутим шарам і круглій структурі уяву спостерігачів домалювало потойбічних істот, що спускаються до них.

НЛО

Однак, незважаючи на видимість, це не "День Незалежності", і загадковим об'єктом є менш страшне пояснення. Не дивно, що цей об'єкт насправді не є тарілкою, що літає, а є звичайним явищем по всьому світу, хоча і більш рідкісним в Уельсі.

Популярні новини зараз

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Насправді це хмара дивної лінзоподібної форми, відома як лінзовидна хмара. Метеорологічне бюро повідомляє, що ці хмари утворюються, коли повітря дме над гірським хребтом і створює серію великих стоячих хвиль у повітрі нижче за течією, подібно до брижів, що утворюються на річці, коли вода тече через перешкоду.

Явище, подібне до НЛО, фото: Carol Lock

Якщо в повітрі достатньо вологи, висхідний рух хвилі призведе до конденсації водяної пари, утворюючи унікальний вид хмар. Ці хмари, за словами Метеорологічного бюро, вважаються одним із найпоширеніших пояснень спостережень НЛО у всьому світі.

Нагадаємо, що таємницю мумії русалки з Японії розкрили - поклонялися їй через коронавірус: "Сподівалися, що допоможе".

Раніше ми повідомляли, що в небі Китаю помітили дивне свічення: очевидці говорять про НЛО, влада закликає не панікувати.