59-річна жінка, на ім'я Клодетт Хоук була на сьомому небі, коли скинула половину своєї ваги завдяки операції з видалення шлунка.

Однак, за її словами, після досягнення бажаного, вона зіткнулася з новою проблемою – «коров'ячим вименем та слоновими обрубками» на своєму тілі. Клодетт вважає, що 21 фунт зайвої, в'ялої шкіри, яка залишилася після схуднення, завдає їй болісного болю і не дає їй насолоджуватися своїм новим виглядом. Вона зізнається, що не може навіть дивитися на себе у дзеркало.

Клодетт почала набирати вагу після своєї першої вагітності в 19 років, і її вага досягла 22 фунтів, вона носила розмір 36. Однак вона змогла скинути половину своєї ваги завдяки операції з видалення шлунка, але з того часу пошкодувала про своє рішення.

Зараз вона відчуває впевненість лише в одязі, оскільки її тіло виглядає не так, як би вона хотіла. Вона порівнює верхні частини своїх ніг з обрубками слона, оскільки шкіра звисає з них, роблячи її непридатною для занять спортом. Вона навіть соромиться оголеного тіла перед своїм чоловіком-дальнобійником.

Одначе, Клодетт наполегливо збирає кошти на операцію з видалення зайвої хворобливої шкіри, щоб повернути своє тіло в привабливий стан. Вона каже, що її зайва шкіра викликає їй болі та втому, і вона більше не хоче турбуватися про своє тіло, як раніше. Вона також шкодує, що не змогла займатися спортом після операції, що, на її думку, могло б допомогти уникнути надлишку шкіри.

Популярні новини зараз

Виплати у жовтні: пенсіонерів засмутили оголошенням

Скільки відпочиватимуть школярі: стало відомо, коли дітлахи підуть на канікули

Від 16 тисяч гривень: у скільки обійдеться захист від мобілізації

США застерегли Зеленського від спроб звільнити Буданова, – Джейсон Смарт

Показати ще

Раніше ми писали, що Максим Галкін показав, яким гарячим пустуном був до зустрічі з Пугачовою

Нагадуємо, що корицю можна використовувати не тільки для випічки, але і для добрива вашої "клумби" на підвіконні

Також: трави можуть серйозно нашкодити здоров'ю, як і інші продукти, а ще вони мають низку протипоказань