Колишній "слуга народу" Микола Тищенко, який нещодавно потрапив у скандал через "дипломатичну місію" в Таїланді, образився на пародію "Вечірнього кварталу" і звернувся особисто до Євгена Кошового. Відповідний ролик опублікував telegram-канал Батальйону "Монако".

Микола Тищенко образився на пародію "Квартал 95" та записав звернення до акторів студії. Він заявив, що артисти "витратили мізки" на плоский гумор і вже не ті, що раніше. Також політик додав, що жартувати про нього "це ганьба".

Микола Тищенко, фото: Instagram

"Говорити вам, що це ганьба і це не порядно з вашого боку, це нічого не сказати. Я просто вас попрошу, якщо ви не перевіряєте інформацію, якщо ви витратили всі свої мізки на плоский, як то кажуть, гумор... ну я розумію ви сумуєте і не пишеться вам. Навіть немає авторів, які могли б зробити справжній жарт. Сьогодні всі в Україні знають, що "95 Квартал" уже не той", - заявив Тищенко.

Микола Тищенко, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Наприкінці Микола Тищенко звернувся особисто до Євгена Кошового та натякнув, що йому треба схуднути.

"І ще, це особисто. Кошовий, вибач. Коли ти вживаєшся в роль ну хоча б форму набери, а так: не вірю, не вірю", - додав політик.

Раніше портал Знай повідомляв, як Тищенко повертався з "таїландських котлів": Квартал 95 показав бурхливу радість Арахамії.

Також наш портал інформував, підкорює джунглі та розкішні яхти: син мера Коломиї Олег Станіславський пішов стопами Тищенка та втік на Балі.

Крім того, ми писали, що вже "нагулявся" в лісі? "Слуга народу" Трухін визнав, що пропонував хабар поліцейському після п'яної ДТП, що йому загрожує.