Залізнична компанія "Укрзалізниця" поділилася шикарною новиною для тих, хто може не встигнути на поїзд, передумати в останній момент та не потрапити на поїзд.

Були внесені зміни в умовах повернення квитків, згідно з оновленими "Правилами перевезення пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти", які були прийняті ще у 2006 році, а потім, востаннє, зазнавали змін аж у 2019 році.

Укрзалізниця. Фото: Youtube

На сьогоднішній день описане там зовсім не відповідає сучасним потребам. Тому зараз в українців з'явилася можливість, наприклад, здійснити повернення повної вартості квитка — і половини вартості плацкарти — не менш як за 6 годин до відправлення (раніше – не менше ніж за 9 годин). Раніше на це було 9 годин.

А ще якщо поїзд пішов, а ви на нього не встигли, ви можете зробити повне повернення коштів протягом години (тоді як раніше ви могли компенсувати всього 10% від вартості). Проте зробити це можна лише на касі.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Укрзалізниця. Фото: Youtube

"Врегульовано питання замовлення перевезень автомобіля через електронні сервіси; уточнено порядок оплати за перевезення собак та дрібних кімнатних тварин", - також йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, українці можуть подорожувати "Укрзалізницею" лише за 1 гривню: хто і як може отримати знижку

Як повідомляв "Знай.uа", лайфхак для розтяп: що робити, якщо поїзд поїхав разом із речами та валізами

Знай.ua писав, спекулянтам притиснули хвіст: "Укрзалізниця" обіцяє унеможливити перепродаж квитків