"Я людям зруйнував життя...": Руслан Ханумак йде з музики через скандальну пісню "Дика дичка"

Відомий український режисер, гуморист "Ліги сміху", актор, а віднедавна ще й співак Руслан Ханумак зрозумів, що його крайня музична робота "Дика дичка" стала для нього останньою. Після великої хвилі хейту на кліп та трек, де у Руслана на підтанцьовці були "захисниці з ЗСУ", Руслан вирішив вибачитись перед українцями.

Руслан Ханумак, скріншот: YouTube

25 березня українці знову залишаться без світла: навіщо це роблять і коли приготувати ліхтарики

У суботу, 25 березня, відзначається міжнародна подія – Година Землі. У цій статті ви дізнаєтесь, як і навіщо проводити цю подію, а також як провести цей час з користю.

Популярні новини зараз

Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Щороку в останню суботу березня у світі щороку відзначають Годину Землі. Цього року цей день припав на 25 березня. Згідно з традицією, цього дня з 20:30 до 21:30 мільйони людей вимикають весь світ та електроприлади.

Тарифи на світло, скріншот: YouTube

Після численних провалів в Україні, Пригожин готується згорнути операції "Вагнера" ​​- аналітики

Путинський кухар Євген Пригожин готується згорнути операції ППК "Вагнера" ​​в Україні через невдачі біля Бахмута.

Про це пише Bloomberg посилаючись на знайомих із ситуацією людей. Пригожин готується згорнути правочини своєї приватної армії в Україні. Війська "Вагнера", незважаючи на місяці спроб та приголомшливі втрати, досі не змогли взяти свою головну мету – Бахмут. Тепер Пригожин має намір звернути увагу на Африку.

Євген Пригожин, скріншот: YouTube

Оля Полякова розповіла про геройський подвиг, довелося вивозити десятки дітей: "Хувала в келіях церкви"

Відома співачка Оля Полякова показала, як виглядають українські герої. Вихователька вивезла із палаючого Чернігова близько 30 дітей із притулку.

Інформацію про це артистка розмістила у stories на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно Оля Полякова допомагає людям, записує звернення до народу ворожої країни, а також висвітлює всю правду, яка відбувається в Україні.

Оля Полякова, фото: Instagram

Українці отримають збільшення до пенсій: кому і скільки виплатять

Українським пенсіонерам повідомили, що їм щомісяця видаватиме компенсаційну виплату у розмірі 300-570 грн. Проте не всім.

Йдеться про осіб, виплати яких не перевищують 10340 грн. Також є ще одна обов'язкова умова – досягнення певного віку. Докладніше про це розповіла перший заступник міністра соціальної політики України Дар'я Марчак. За її словами, такі доплати передбачені людям віком понад 70 років.

Пенсіонер. Фото: скрін youtube