Цього дня православна церква вшановує ікону Богородиці «Суручниця грішних», пам'ять Павла Препростого та Павла Прусіадського, а також день весняного рівнодення.

Також цей день називають: "День Павла Капельника", "Павлів день", "Павло березневий", "Поручниця грішних".

У цей час зазвичай зриваються пласти снігу та бурульки з дахів. Наші пращури вважали, що падають вони на грішників або самі є тяжкими гріхами, які падають на землю. Щоб вибачитися за свої гріхи і не піддатися спокусі здійснити нові, сьогодні слід помолитися іконі Богородиці "Суручниця грішних".

Так як сьогодні ще й весняне рівнодення, то обов'язково потрібно прибирати вдома, звільнитися від мотлоху і викинути все непотрібне. Якщо речі шкода викидати – віддайте їх комусь або залиште на вулиці нужденним. Тільки тоді у ваше життя зможе прийти щось нове. Природно потрібно позбавлятися і негативних думок. Все, що вам не подобалося цього року, напишіть на папері та спаліть.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

В Україні готується революція у житловій сфері

Показати ще

Коти, свічки, відключення світла, фото з вільних джерел

Також сьогодні потрібно спланувати своє майбутнє на папері, але формулювати потрібно дуже чітко, з усіма дрібницями та складати план у теперішньому часі, а не у майбутньому. Так, ніби у вас це вже є. Ще проставте дату досягнення мети, тоді ви запрограмуєте себе на успіх.

Наші пращури помітили, якщо у цей день ще теплі очі, то весна буде чистою. Ви можете просто прийняти душ або полежати в гарячій ванні з запашною піною. Дуже важливо: у день весняного рівнодення можна продовжити свою молодість! Усі косметичні процедури вплинуть на шкіру та красу особливо сильно. Так що саме час зробити маску для обличчя та волосся.

Сьогодні ваші думки та настрій формуватимуть ваше майбутнє, тому приготуйте щось смачне, зустрінетеся з друзями, повеселіться та влаштуйте невелике свято.

А також сьогодні потрібно пробачити, чи хоча б спробувати, всіх людей, на яких ви причаїли образу.

Прощена неділя, скріншот: Youtube

Що не можна робити 20 березня

Цей день потрібно провести зі змістом для тіла, душі та вдома. Не можна весь день даремно розважатися і діяти безглуздо, треба ставити цілі та розпочинати важливі справи. Також не варто з'ясовувати ні з ким стосунки, конфліктувати, засмучуватися, злитися та грішити. Гнів та агресія призведуть до появи руйнівної енергетики у житті. Будинок теж слід від неї очистити: прибрати, викинути мотлох, запалити свічки, окропити святою водою і обкурити травами. Скрізь має бути порядок, не можна, щоб валялося сміття та непотрібні безглузді речі.

Прибирання в будинку. Фото: скрін youtube

У багатьох країнах цей день – початок Нового року у багатьох народів. Тому варто звернути увагу на ті самі прикмети, що й перед настанням Нового року. Щоб наступний період вашого життя був кращим.

Нагадаємо, що собача натура володимира путіна вилізла назовні ще раз: увесь світ усміхається з цієї псини.

Раніше ми повідомляли про підвищення на роботі та щасливий лотерейний квиток: ця парочка знаків Зодіаку наприкінці березня зірве куш.