Відома українська астропсихологиня Альбіна Пономаренко, яка нещодавно розповіла українкам, як правильно "закодувати" писанку на здійснення мрії, заявила, що вже у другій половині березня наша країна входить у період добрих новин.

За словами Альбіни, на Україну в березні чекає важлива подія, яку можна буде назвати "переможною".

Про це Альбіна Пономаренко розповіла в одному із нещодавніх ефірів на YouTube.

Альбина Пономаренко, скриншот: YouTube

Альбіна Пономаренко заявила, що вже від п'ятниці, 17 березня, на гороскоп України дуже позитивно впливає Марс. Це планета війни, сили, активності, тому ми чекаємо на якусь підтримку.

Популярні новини зараз

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду

Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

А Юпітер із Меркурієм стосуються армії, війни, промисловості. Якщо говорити про гороскоп України, то тут просто прописано формулу перемоги, впевнена астропсихолог.

Українські захисники, скріншот: YouTube

"Якщо говорити про гороскоп України, то тут просто прописано формулу перемоги. Тобто якась переможна подія обов'язково буде - велика чи мала, але так чи інакше це буде дуже позитивне рішення, підтримка наших країн-партнерів, якась несподівана дружня підтримка і військова також", - заявила Альбіна Пономаренко.

Вона також додала, що з другої половини березня ми дізнаватимемося про якісь хороші новини. Вони можуть бути пов'язані не лише з якнайшвидшою перемогою України у війні, а й із банківською сферою.

Нагадаємо, не прощають образ і хочуть мстити: найзлопамятніші особи за знаком Зодіаку, вони навіть гороскопи не читають.

Раніше повідомлялося, "Є удар, але є і захист...": тарологиня Цибульська розповіла про небезпеку для України на кінець березня.

Також, екстрасенсиня попередила, які міста можуть постраждати у березні: "Загострення за участю ДРГ".