Подушки потрібно обов'язково регулярно прати, оскільки вони збирають багато пилу, бактерій і пилових кліщів, а врятувати з такими "сусідами" вкрай неприємно. Випрати їх можна і вручну, але розглянемо варіант із пральною машинкою. Про це пише "24 канал".

Освіжити подушки можна просто здавши їх у хімчистку, де проведуть комплексне очищення, але не завжди є така можливість. Випрати подушки можна і самостійно в пральній машинці, при цьому не ризикуючи їх зіпсувати. І тому слід знати одну просту хитрість.

Як прати пухові подушки. Фото: скрін youtube

Так, випрати пухові подушки можна в машинці, але робити це потрібно правильно, щоб не ризикувати формою та об'ємом. Для цього в барабан машинки потрібно покласти кілька тенісних м'ячиків або клубків із нитками. Це потрібно, щоб пух не збивався всередині подушки і не скочувався по кутках, деформуючи подушку.

Пральна машина. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Також, щоб пух не деформувався і був таким же пухким, потрібно вибирати режим делікатного прання при температурі від 30 до 40 градусів. Якщо поставити вищу температуру, то є великий ризик знищити волокна і цим зіпсувати подушки.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, пратиме речі ідеально: що потрібно робити з пральною машинкою, щоб вона працювала ефективно.

Також наш портал інформував, як швидко і легко позбавитися слідів дезодоранту на одязі: потрібні кошти знайдуться в кожному будинку.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, хитрий лайфхак для очищення скляних дверцят духовки: мінімум зусиль і засяє, як нова .