З кожним днем ​​українці все більше дізнаються про подробиці нашої влади. Не встиг закінчитися скандал із поїздкою Миколи Тищенка до Таїланду, так тепер з'явилися ще й нові особи, які перевищують свої повноваження.

Про це йдеться у новому розслідуванні від журналіста Михайла Ткача, який і розкрив деякі подробиці про наших політиків. Назвав він його "Батальйон Дубаї".

Наприклад, йдеться про сина народного депутата України Наталії Королевської, який теж має відношення до політики. Ростислав Солод спокійно розгулює мегаполісом в ОАЕ, поки в його країні триває кровопролитна війна.

Син Наташі Королевської, фото: УП

Депутат Краматорської міської ради щодня відвідує елітні ресторани, розважається на концертах, а також засмагає на спекотному сонці. Це все в той час, коли його спонсори обстрілюють Краматорськ, калічать життя його виборців. Певне, він собі саме так уявляв роботу депутата.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Показати ще

Відпочиває він у Дубаї, мабуть, не в готелі, а нерухомості за 10 мільйонів доларів, яку нещодавно придбала його мати Наталія Королевська. Вони в середині жовтня були помічені з чоловіком в офісі одного з найбільших місцевих забудовників, де провели угоду.

Син Наташі Королевської, фото: УП

Не варто забувати про те, що Наталя разом із колегою Віктором Медведчуком була впевнена в тому, що Росія здійснить свої плани щодо захоплення Києва та інших українських областей, тому й залишилася тут чекати на так званих "визволителів".

Мабуть, їй уже пообіцяли тепле місце в уряді на керівній посаді, проте не зрослося. Тепер, найімовірніше, сім'я повним складом уже ніколи не зможе повернутися до України, адже тут на них ніхто не чекає.

Нагадаємо, що Юлія Тимошенко турбується про українців із лежака у Дубаї: послідовниця Тищенка

Раніше повідомлялося, що українці вибухнули люттю та мемами про Тищенка, який гуляє у Таїланді: зустрічається з "коралівською" родиною

Також Тищенко запрошує українців на зустріч у Бангкоку.