Народний депутат від партії ОПЗЖ Наталія Королевська вирішила захиститися від вірусів дивними способами, які висміюють і вважають простим маркетинговим ходом без користі справжні медики. На засідання Ради парламентарій прийшла з "блокатором коронавірусу", який виглядає і є по суті значком.

Проте на одному значку проти вірусу Королевська не зупинилася і взяла з собою у руки ікону зі святими. У такому вигляді народного депутата зловив в кадр фотограф Ян Доброносов. Фотографією він поділився на своїй сторінці у Facebook.

Дані "значки-блокатори" зараз популярні серед росіян. Зокрема, їх рекламують і носять не тільки блогери і артисти, але й політики. У тому числі і прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков.

Саме Пєскову цей значок ніяк не допоміг уберегтися від коронавірусу і він перехворів їм.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Показати ще

Крім того, саме в Росії влаштовували хресний хід проти вірусу. Але і це не допомогло зменшити кількість хворих і РФ зараз займає 4 місце серед найбільш уражених інфекцією країн у світі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Королевська під час засідання в Раді спаплюжила герб України.

Як повідомляв Знай. ua, поки Разумков закликав голосувати, Ківа розглядав пишні жіночі принади, сидячи поруч з Королівською.

Також Знай. ua писав, що інтернет "кипить" від злості за посади Королевської в Раді.