Союзники вже обрали літаки, які незабаром отримає Україна – справа зрушила з місця

Стало відомо, що вже було визначено тип літаків, які будуть надані для українських військових союзниками. Справа зрушила з місця. Про це заявив речник командування Повітряних сил Збройних сил України Юрій Ігнат в ефірі інформаційного марафону.

ЗСУ, фото: Facebook

Ще на 50% дорожче: українців чекає черговий стрибок цін на продукти - які причини

Українців попередили, що нове подорожчання продуктів вже не за горами. Насамперед це відбудеться через вплив війни, а також ситуацію на паливному ринку. Про це заявив голова правління IBOX BANK Петро Мельник. Він зазначив, що людям варто спостерігати за цінами на бензин та дизель, щоб морально підготуватися до чергового подорожчання харчових продуктів. За його прогнозом, ціни зростуть ще на 50%.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Продукти. Фото: Youtube

Київ за три дні росіянам вже не смішно: війна підійшла до їх порогу

Поки дивані експерти дивляться на пропагандистів по телевізору, війна вже підібралася на поріг кожного росіянина. Що ж на них чекає найближчим часом насправді. Про це заявив заступник директора Центру досліджень армії, конверсії та роззброєння з міжнародних питань Михайло Самусь в ефірі програми "Вердикт із Сергієм Руденком" на телеканалі "Еспресо".

Росіяни, скріншот: YouTube

Не викидайте пригорілу гречку: прості способи врятувати страву

Інколи трапляється так, що гречка пригоряє і, відповідно, з'являється не надто приємний запах, через який їсти її зовсім не хочеться. Та й викидати продукт шкода, тим більше зараз, коли ціни неспинно повзуть вгору.

Гречка, скріншот з відео

Вареники й борщ будуть без сметани? Нові ціни не залишають українцям вибору

Поряд з багатьма іншими популярними продуктами, поповзла вгору й ціна на сметану, без якої неможливо уявити улюблений борщ чи вареники. Як відзначають аналітики, у грудні 2022 року середня споживча ціна сметани жирністю до 15% зросла на 3,1% – до 95,11 грн/кг проти 92,27 грн/кг у листопаді.Такі дані наводить Державна служба статистики.

Сметана, скріншот з відео

Де можна купити найдешевшу гречку: актуальні ціни на улюблену крупу

Українців потішили приємною новиною, адже цього тижня опустилися ціни на улюблену крупу багатьох сімей. Мова йде про гречку. Як повідомляє agronews.ua, станом на 19 січня гречку в середньому можна придбати за 68,73 грн/кг. Минулого місяця цінник на неї було зафіксовано на рівні 73,85 грн/кг.

Варена гречка, фото з вільних джерел

Ціни на пальне в Україні будуть падати через конкуренцію між АЗС: що чекає на водіїв

В Україні ціни на паливо падають, хоча експерти прогнозували протилежне вже після Нового року. Здешевленню сприяє те, що темпи постачання залишаються високими, а ще конкуренція між мережами АЗС зростає.

АЗС. Фото: скрін youtube