Українці на гіркому досвіді переконалися у потребі термоса. У ньому можна запарити чай і все, що завгодно, коли відключають електроенергію, а також не переживати, що вміст охолоне.

Однак, якщо довго не користуватися термосом, у ньому з'являється затхлий і неприємний запах. Тому заливати в нього улюблений напій зникає бажання. Врятувати ситуацію можна, скориставшись тим, що знайдеться у будь-якої господині на кухні.

Використання термоса, фото depositphotos

Перше, що потрібно зробити, це подбати про зберігання самого термоса. Якщо ви не плануєте його використовувати, покладіть у нього лише одну гілочку гвоздики, мається на увазі спеція. Це позбавить термос неприємного затхлого запаху навіть у закритому стані, оскільки вона має сильний аромат.

Є ще один простий і доступний засіб, який знайдеться у будь-кого на кухні – сіль. Її можна використовувати для термоса з будь-яким покриттям, так що не варто переживати - це не нашкодить.

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Варто покласти всередину термоса всього одну чайну ложку. Вона вбиратиме зайві запахи. Перед використанням просто дістаньте все, витрусіть та змийте водою. Термос буде свіжим і чистим для нового використання.

Використання термоса, фото cooler-water

Раніше ми писали про те, як очистити шпалери від воскової крейди за допомогою фена: слідів юних художників не залишиться

Як повідомляв Знай.ua, лайфхак, який збереже вашу працездатність: як продовжити час роботи ноутбука при відключенні електрики

Також портал Знай.ua писав, що одного крему недостатньо: як прибрати лущення та зволожити шкіру на ліктях