7 грудня відзначається День пам'яті святої Катерини. Катерина була надзвичайно розумною, талановитою, а також гарною жінкою.

Довгий час вона не могла знайти собі чоловіка, і пішла служити Богові і проповідувати християнську віру. Там її закохався імператор Максимін, який був язичником. Він з усієї сили намагався її привернути до себе, зламати віру, і взяти її за дружину, проте всі спроби обернулися крахом. Саме тому він стратив Катерину через віру.

Свята Катерина, фото: вільне джерело

Що означає ім'я Катерина

Ім'я Катерина означає "невинна" або "чиста". У нього давньогрецьке походження. Жінка з цим ім'ям – холерик, який легко засмучується. Її можна легко образити та втомити. Вона чудово розуміє, що вона розумна, і хоче, щоб увесь світ обертався навколо неї.
Сумісність із чоловічими іменами
Найкраще стосунки складаються з чоловіками на ім'я: Антон, Вадим, Віталій, Гордій, Денис, Омелян, Іван, Корнилій, Марк, Павло, Петро, Трохим

Погано та важко будуються відносини з володарями імені: Адріан, Олександр, Анатолій, Василь, Веніамін, Віктор, Георгій, Герасим, Гліб, Євдоким, Кирило, Климент, Мечислав, Модест, Назар, Микола, Олег, Роман, Семен, Федір, Юліан , Яків.

Популярні новини зараз

Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче

Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем

Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни

Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа

Показати ще

дівчина

Привітання з днем Катерини

У день ангела хочу побажати тобі, Катенько, щоб твій ангел завжди тебе оберігав і допомагав у всіх твоїх справах — домашніх і робітників, щоб усі твої починання були втілені в життя, щоб тебе завжди супроводжували успіх, процвітання та успіх.

****

Зі Святом святої Катерини! Світла в душі, мирських благ та успіхів у добрих справах! Нехай світло осяє дорогу, посипану щастям і любов'ю!

****

Бажаю в День святої Катерини тобі величезного щастя, добра в серці, віри в душі та виконання всіх бажань! Нехай твій ангел-охоронець завжди оберігає тебе і допомагає йти правильною дорогою! Нехай кожна мить буде сповнена любові, позитиву та успіху!

****

Вітаю зі світлим та благодатним святом святої Катерини! Нехай свята Катерина ніколи не покидає тебе, допомагає, наказуючи тебе у всьому, і захищає від бід! Бажаю тобі справжнього щастя, терпіння у важкі періоди, сильної віри в душі, чистих помислів і спокійного життєвого шляху!

****

Катюша, нехай свята Катерина завжди зберігає тебе і прямує на вірний шлях! Я бажаю цього дня всіх благ, міцного здоров'я і багато щастя, щоб кожен день був сповнений світла, радості та тепла! Нехай твоє життя складається лише з яскравих хвилин!

****

Милі Катрусі, вітаю вас із днем Святої Катерини, і бажаю бути сміливими, сильними, мудрими, талановитими, активними, яскравими та самодостатніми. Нехай ваш ангел-охоронець не тільки цього дня, але й завжди вас любить, оберігає, зберігає та захищає.

Катерина Александрійська, фото: Ярмарка Мастеров

Нагадаєємо, про день Катерини 7 грудня: заборони свята та найважливіші молитви до покровительки жінок.